Nissan PRO Pilot Chair - scaun de stat la coada? – George Ginghina

Nissan PRO Pilot Chair – scaun de stat la coada?

Cand am citit primul articol despre Nissan PRO Pilot Chair, cu toata sinceritatea va spun, am ramas gura casca. Nu, nu sunt impresionat de inventia celor de la Nissan, de solutiile pe care aceasta le rezolva, sau de inovatie (in cazul in care putem vorbi despre asa ceva) ci doar uimit. Evident, exista oameni in lumea asta care CHIAR ar cumpara asa ceva!

Practic, toata smecheria cu acest scaun este ca iti permite sa te misti in acelasi timp cu ceilalti oameni care stau la rand. Scaunul scaneaza mediul inconjurator, detecteaza persoana din fata sa si o urmareste (cat de creepy suna asta?) pastrand un traseu prestabilit. Practic, cei de la Nissan au automatizat, intr-un fel sau altul, clasicul scaunel de mers la pescuit. In loc sa te ridici, sa ridici scaunul, sa faci doi pasi inainte, sa te intorci, sa asezi scaunul si pe tine la loc, scaunul de la Nissan se misca singur. WOW, NU IMI VINE SA CRED!

In momentul de fata, Nissan PRO Pilot Chair nu se produce in serie. Cei de la Nissan au initiat o campanie de promovare social media prin intermediul careia vor sa gaseasca indivizi dispusi sa testeze aceasta tehnologie. Mai multe restaurante din Japonia s-au inscris deja in faza de testare, oferind clientilor ce nu au loc la mese un astfel de scaun.

Si aici se termina… “stirea”. Daca poate fi numita asa.

Din punctul meu de vedere, Nissan PRO Pilot Chair pare o cretinatate poate datorita faptului ca nu sunt suficient de nebun incat sa ma duc sa stau la coada de Black Friday doar ca sa cumpar cine stie ce produs. Acum, sincer sa fiu, nici nu stiu daca sa iau stirea asta in gluma sau in serios. Apparently, Nissan PRO Pilot Chair it’s a thing.

Gandindu-ma ca nu mai sunt nici 3 saptamani pana la Black Friday, ma asteptam sa fie o miscare de PR pentru a crea buzz sau brand awareness in jurul celor de la Nissan. Poate lanseaza curand un model nou de Qashqai, cine stie?!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.