Mesele de calcat sunt o necesitate sau un moft? – George Ginghina

Mesele de calcat sunt o necesitate sau un moft?

Din punctul meu de vedere, orice obiect (mai ales cele de uz casnic) care are un scop definit are si o utilitate concreta. Am mai auzit (nu des, ce-i drept) diverse persoane care prefera sa stea si sa se complice improvizand solutii pentru lucruri simple doar pentru a economisi o suma infima de bani.

Sa fim seriosi, cat poate sa coste o masa de calcat? De la 60 si pana la 300 RON, va spun eu. Unele, evident, sunt mai bune, altele mai putin.

Chiar merita ca de fiecare data cand ai de calcat o rufa sa pui o patura pe birou sau pe masa din bucatarie si sa iti faci treaba? Efortul de a face tot acest setup plus cel de a-l strange merita economia de, sa zicem, in medie, 100 RON?

Ganditi-va logic, o masa de calcat se poate plia si depozita cu usurinta pana si in cele mai mici dintre apartamente. Nu ocupa mult loc, nu iti ia 30 de secunde sa o iei si sa o pui in functiune, este dotata si cu priza, loc pentru fierul de calcat si altele, si asa mai departe.

Daca doriti sa cititi mai multe despre acest subiect va recomand cu incredere masadecalcat.ro. Acolo veti gasi toate informatiile necesare precum si cateva modele sugerate din care sa alegeti.

Ma mira faptul ca in loc sa ne chinuim si sa ne facem vietile mai usoare, noi ne angrenam in improvizatii inutile. Inteleg ca suntem romani, ca nu ne dau banii afara din casa si ca e bine sa economisesti de oriunde, insa asta mi se pare prea de tot.

La urma urmei, pentru voi ce conteaza mai mult? O suma infima de bani investita intr-un astfel de produs sau timpul pretios pe care il salvati ulterior? Daca ati ales prima varianta parerea mea este ca ar fi bine sa va reconsiderati optiunile!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.