Masina de spalat vase merita! – George Ginghina

Masina de spalat vase merita!

Imi aduc aminte de perioada in care eram copil, stateam la bloc si aveam responsabilitati: fa curat la jucarii, du gunoiul, uda florile, spala vasele, etc. – simple basic stuff, bune pentru dezvoltarea si responsabilizarea oricarui tanar individ. Cu toate astea, nu imi facea o placere deosebita sa cobor 3 etaje pana la ghena sau sa pierd 30 de minute din timpul meu liber pentru o activitate atat de anosta cum e spalatul de vase. Imi faceam treaba cu brio, insa doar atunci cand mi se cerea; niciodata din initiativa proprie sau dorinta personala. Si astazi e cam la fel…

Anii au trecut iar eu impreuna cu familia mea ne-am mutat de la bloc la casa. Tot atunci, ai mei au decis sa cumpere o masina de spalat vase Bosch, tocmai pentru a elimina aceasta grija, a vaselor murdare. Credeti-ma pe cuvant cand spun ca dupa ce au luat-o si pret de doua-trei saptamani sa zic, masina a spalat in regim (aproape) permanent. Pentru prima data, dupa ani si ani, aranjam vasele murdare intr-o oarecare ordine, puneam o pastila cu detergent, setam programul corespunzator, iar dupa 2 ore totul era luna.

In aprilie se fac 7 ani (cred, nu sunt sigur) de cand o avem iar eu sunt de parere ca a fost una dintre cele mai bune investitii in mica noastra gospodarie. I-am realizat utilitatea abia dupa ce am plecat cu Erasmus si am fost nevoit sa trec de la boierie, pastila, program, vase curate la plictiseala, sapun, pierdut timp aiurea si frecat ritmic.

Mai mult, credeti-ma pe cuvant cand spun ca un om nu este capabil sa spele niste vase la fel de bine pe cat o face o masina de spalat vase. Indiferent cat stai si insisti, nici din punct de vedere vizual, nici din punct de vedere igienic nu ai cum sa obtii aceleasi rezultate.

Parerea mea? O astfel de masina ar trebui sa existe in fiecare locuinta.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.