Mashable are cel mai amuzant 404 page pe care l-am vazut pana acum! – George Ginghina

Mashable are cel mai amuzant 404 page pe care l-am vazut pana acum!

Citesc Mashable de multi, multi ani. Cumva, pana in momentul de fata, nu am avut niciodata “ghinionul” de a da peste un broken link, care sa ma duca catre pagina lor 404. Astazi insa, inevitabilul s-a produs, iar ceea ce am vazut eu vedeti si voi in imaginea de mai sus!

Sa analizam punctual:

  1. Premiza e geniala! Nu stiu daca si voi aveti aceeasi problema, dar eu o data la cateva luni trebuie sa merg la H&M sa-mi cumpar sosete pentru ca inevitabil raman fara una… Inca de cand m-am mutat la Bucuresti si pana in momentul de fata m-am ales cu vreo 6-7 sosete desperecheate si nu intreleg cum intr-un apartament in care locuim 2 ne poate cate o soseta o data la ceva timp amandurora!
  2. Imaginea este foarte bine aleasa. Mi se pare funny rau ca soseta este si rupta, dar mai ales ca pe unghia individului este desenat un smiley face.
  3. Copy-ul – genial. Storytelling in doar cateva cuvinte simple scurte si foarte la obiect.

Well done Mashable, well done!

P.S.: Daca mai aveti si voi alte exemple de pagini 404 macar la fel de funny pe cat este cel de la Mashable, il astept in comentarii!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.