Mai bine printezi, decat sa desenezi! – George Ginghina

Mai bine printezi, decat sa desenezi!

Printre desele si stufoasele mele calatorii prin Romania s-a numarat saptamana trecuta si calatoria prin Brasov, centrul tarii bine pus la punct, curat oras, aer intens si purificator care m-a facut ca pentru cateva zile ce le-am petrecut acolo sa ma simt alt om. Aerul de munte, se pare ca m-a ajutat sa-mi limpezesc putin gandurile, sa-mi pun cap la cap ideile si sa-mi reactivez forta apriga de a munci cu drag si sport.

Am fost la munte intr-o mica vacanta, care in ultima zi de sedere (prima parte a zilei mai exact) s-a transformat in plimbat in stanga si-n dreapta pentru a depunde niste acte, in scopuri personale pe care nu doresc a le face publice momentan. Nestiind locul, am incercat sa caut pe internet cateva centre de printare in Brasov, copy center care sa ma poata ajuta cu cele ce aveam nevoie intr-un interval scurt de timp, astfel incat acesta era limitat pentru mine si nu doream sa petrec toata ziua pe drumuri; pai cum, de ce sa nu profit de vacanta? :)
Si uite-asa am descoperit firma Sc Euro Paper Srl din Brasov, un centru de copiere profesionist in care baietii m-au servit intr-un timp record pentru mine, pac-pac, si aveam foile-n brate; Intre timp, consultam ofertele lor afisate in magazin pe bannere si un citat interesant mi-a sarit in ochi si mi-a ramas intiparit in minte:
Mai bine printezi decat sa desenezi!” – interesant, nu? Cu siguranta, acest citat al lor face stricta referire la pretul genial ce-l practica pentru printat foi alb negru: 0.05 bani pe pagina? Sa fim seriosi dom’le… chiar am ramas uimit, mirat, masca. “– Cat??!” :) Deja, angajatii de acolo cand aud acest tip de exclamatie, se amuza astfel incat ar putea face o reclama, mai buna chiar decat “Mii de joburi, joburi, joburi, joburi”.

I-am cautat intre timp pentru ca am vrut sa aflu mai multe detalii despre ei; Firma are o retea extinsa de site-uri web, in care vinde online in toata Romania de la stampile personalizate, tipizate personalizate (facturi, chitante, cmr-uri, avize de insotire a marfii, monetare, etc.), formulare tipizate, pana la toner original pentru copiatoare si imprimante Konica Minolta, piese si consumabile pentru copiatoare Konica Minolta. Din cate am vazut, tot ei se ocupa si cu servicii de Print pe Cd si Dvd si copiere de informatie in masa, multiplicare de Cd si Dvd prin sisteme tower ce ofera rapiditate in executie. Nu stiu cum se face, dar firma este facuta sa se miste rapid se pare. Aparaturi de ultima generatie, calculatoare All In One am vazut eu si personal care isi face treaba cu brio si nu-mi ramane decat sa-i recomand cu caldura oricarei persoane ce cauta un Copy Center in Brasov. Ii gasiti pe Calea Bucuresti, vis-a-vis de Orange Store, geamuri albastre, colantate.

Pentru cei care cauta un magazin online sau un site de unde sa cumpere toner original pentru copiatoare si imprimante Konica Minolta, piese si consumabile pentru copiatoare Minolta, recomand cu caldura site-ul www.TonerOriginal.ro – pregatiti mereu sa preia comenzile voastre, ofera informatii precise si clare, livreaza prin servicii de curierat rapid, preturi mici si calitate superioara. Un plus eficient sau mai bine de atat, pot spune ca le ofer cinci stele din cinci pentru serviciile oferite.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.