#MadeForMedellin - Dreams should come true! – George Ginghina

#MadeForMedellin – Dreams should come true!

Povesteam intr-un articol anterior despre ce s-a intamplat la The DO’s and DON’Ts of Online Entrepreneurship si mi-am amintit ca trebuie sa vorbesc putin si despre Ioana, una dintre prezentele care m-au impresionat. Ca sa fac o scurta introducere, Ioana este freelancer pe parte de PR, membru in organizatia studenteasca AISEC si “mic” cunoscator a ceea ce inseamna social media.

Ioana a obtinut sansa de a face un internship in Medellin, Columbia. Pe langa faptul ca este o sansa extraordinara pentru ea personal, Ioana ar contribui la economia si antreprenoriatul columbian si ar putea ajuta la transformarea unor vise in realitate.

Insa pana la a-i ajuta pe altii, noi suntem cei care trebuie sa o ajutam pe Ioana. Cum un zbor dus-intors pana in Columbia nu este ceva ce si-ar putea permite oricine, Ioana a inceput o campanie de crowdfunding pentru a strange fondurile necesare. Desi mai are 18 zile in care sa ajunga la suma de $2.000, faptul ca a reusit sa stranga deja 18% din suma necesara nu poate decat sa ne motiveze!

Asadar, in cazul in care doriti sa o ajutati, linkul ce trebuie accesat poate fi gasit aici: https://www.fundmytravel.com/ioanacalin/campaigns/madeformedellin/view;

Nu este obligatoriu sa contribuiti financiar! Un share pe Facebook, Twitter, Google+, etc. ar fi, de asemenea, de mare ajutor. Tot Ioana m-a rugat sa subliniez doua lucruri:

  1. Pentru donatii nu este necesar un cont PayPal ci doar unul bancar.
  2. Cei ce vor dona, in functie de suma, vor obtine si o recompensa. Click aici pentru mai multe detalii!

Asadar, o ajutam fiecare, cum putem, pe Ioana? Dreams don’t always come true, but they certainly should!

Ioana, sper din tot sufletul ca vei reusi sa iti transformi visul in realitate! Atunci cand o vei face, nu uita sa ne scrii si nici sa ne povestesti cum a fost! #MadeForMedellin

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.