Ma cam lasa bateria… – George Ginghina

Ma cam lasa bateria…

In luna octombrie a anului trecut am decis ca am nevoie de o schimbare. Oricat de mult mi-ar fi placut vechiul meu laptop Toshiba (cu Windows XP si 768 MB de RAM), bietul abia mai rasufla. Nu pot sa zic ca eram intr-o situatie foarte nasoala; aveam la dispozitie si un desktop cu procesor i5, 8 GB RAM, etc. insa ala se afla in biroul lui taica-miu, si nu prea puteam sa intru sa-l folosesc cand aveam eu chef. Totusi, am decis ca este nevoie de o schimbare, ca vreau un laptop nou. Ochisem eu la emag un lenovo, B580 ii zice, cu procesor i3, 8 GB RAM, placa video dedicata de 1 GB, deci bun. Ulterior l-am si cumparat…

Cu bateria nu a stat niciodata bine: daca in urma cu un an ma tinea cate 4-5 ore, acum abia daca mai rezista 3. Am inceput sa-mi fac scenarii, cum ca e de la baterie, cum ca ar fi de la incarcator, insa n-am ajuns la o concluzie sigura. Ar mai exista posibilitatea sa fie de la faptul ca acum e mult mai plin de prostii decat era la inceput, dar meh… se aduna!

Dar eu multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut nici un fel de problema cu el. Nu mi-a dat niciodata nici un fel de emotii, si foarte bine ca nu s-a intamplat pentru ca MORT as fi fost. Maica-mea, pe de alta parte, cu al ei Fujitsu Siemens Amilo Netbook, numai probleme a avut. La inceput i se stricase incarcatorul, deci puneti-va baieti si cautati incarcator laptop. Dupa, i se stricase tastatura, deci haideti baieti si cumparati si tastaturi laptop! O intreaga nebunie!!!

Un lucru tot e bun: in cazul in care se va intampla si voi incepe sa am si eu probleme similare, macar am experienta si stiu pe unde sa caut! Totusi, ma bazez pe faptul ca lenovo nu-i amilo…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.