Live-blog: Startup Weekend Iasi - 1.11.2013 – George Ginghina

Live-blog: Startup Weekend Iasi – 1.11.2013

Ieri v-am povestit, astazi ii dam drumul. Startup Weekend Iasi urmeaza sa inceapa in numai cateva ore iar eu sunt mai mult decat curios sa cunosc organizatorii, participantii, trainerii etc. Locatia evenimentului a fost deja stabilita: cladirea United Business Center din cadrul Palas, etajul 1. Ora: 18:30. Dress code: Suit yourself.

In ceea ce ma priveste, acum fac ultimele schimbari / ajustari pentru a fi pregatit in proportie de 100%. Retineti! Povestim in timp real aici, pe blog, pe facebook, twitter, etc. Nu uitati sa-mi dati like si follow, si nu uitati sa le aratati putina sustinere nici organizatorilor evenimentului!

——————–

Live-blog: Startup Weekend Iasi – 1.11.2013

16:51 – Prima zi urmeaza sa inceapa. Laptop-ul este incarcat, blogul (huh!) pregatit, facebook, twitter, si ele gata, mai avem de instalat WordPress pe telefon. N-ar trebui sa dureze prea mult…

18:09 – Am ajuns la Startup Weekend. Check-in-ul e facut, ne pregatim de deschidere. :)

image

19:23 – Lumea discuta, povesteste, intr-un cuvant networking. Luati si o poza ca sa intelegeti despre ce vorbesc.
image

19:42 – Multumim sponsorilor atat locali cat si globali. Pentru participanti: nu uitati sa folositi hashtag-ul #swiasi pentru a genera buzz. Eu va urmaresc viclean aici, din spate.

19:53 – Domnul Sasu Constantin, profesor universitar la FEAA isi arata ingeniozitatea: “Small businesses are the heart and soul of the global economy.”

19:55 – Dwight ridica pe toata lumea in picioare si ii obliga sa joace piatra, hartie, foarfece pentru a se aseza inapoi! Cat de tare?

20:03 – Explicatii, how to pitch, judging criteria, etc. Toti sunt atenti si poate putin retinuti. Unii se uita putin dubios la mine. Nu prea inteleg rolul meu aici. :))

20:25 – Pitch-urile au inceput. Am ajuns la Pitch #7. :)

20:32 – Stretching moment. Relax people!

20:42 – Suntem deja la Pitch #15. E bine ca sunt multe, dar oare cate isi vor atinge scopul? :)

21:23 – Ideile s-au prezentat, s-au votat, din 21 raman doar 10. Or fi cele mai bune?

21:36 – Doua voturi am avut si eu, un proiect a trecut, altul nu. Oare sa-mi arat sustinerea? :))

22:23 – Echipele s-au format. Fiecare a avut nevoie de designer, de programator, de oameni de marketing, etc. Lumea incepe sa plece insa noi mai ramanem pentru a relata live tot ceea ce se intampla la prima editie de Startup Weekend in Iasi.

00:40 – La Startup Weekend Iasi lumea a continuat cu discutii, idei, s-au inchegat echipele si s-au apucat de treaba. Ne impachetam lucrurile, stingem luminile si plecam spre casa. Noapte buna tuturor! Ne vedem maine dimineata! :)

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.