Lenovo, un competitor serios pentru piata Android? – George Ginghina

Lenovo, un competitor serios pentru piata Android?

In urma cu o saptamana Lenovo lansa in mod oficial gama sa de telefoane mobile cu Android. O serie de 5 terminale au fost introduse in respectiva seara (modele simple sau cu varianta Dual Sim) insa Lenovo K910 mi-a atras atentia in mod special. Sunt ferm convins: in urma cu aproximativ un an nu as fi gasit niciodata utilitatea a doua telefoane respectiv cartele, preferabil pe retele diferite. Parerea mea este ca suma pe care o platesti pentru al doilea numar poate fi utilizata pentru a achizitiona minute nationale la providerul initial.

Telefoanele Dual Sim nu m-au incantat niciodata. Din nou, nu le gaseam rostul. “Daca tot ai doua cartele, sa ai macar si 2 telefoane. La urma urmei, in cazul in care unul ramane fara baterie, il ai de siguranta pe al doilea” imi spuneam. Ulterior am trecut pe Samsung Galaxy S5 si am luat in primire modul Ultra Power Saving care iti prelungeste autonomia cu pana la cateva zile de uzaj basic (telefoane, SMS-uri, un browser de internet si Facebook).

Nimic interesant pana aici.

Lenovo K910 mi-a atras atentia in prima faza prin design. Pare foarte inspirat dupa Blackberry din punctul meu de vedere, insa device-ul este frumos, elegant, dar mai mult inzestrat cu o serie de specificatii avantajoase la pretul respectiv. Consider ca prin procesor quad-core de 2.2 GHz (tineti cont, S4 are 1.9 GHz quad core, varianta I-9505), 2 GB memorie RAM, display de 5.5 inch si Android 4.4.2 am spus totul. Cand luam in calcul si bateria de 3050 mAh, lucrurile deja suna ideal.

Care ar fi singurul motiv pentru care mi-as mai lua o cartela?

Gandul ca as vrea sa separ, intr-un fel sau altul, telefonul personal de telefonul de servici. In anumite situatii poti fi profund deranjat de diversi oameni, exagerat de insistenti. Am patit-o de multe ori! Daca la ora 23:30 eu eram fortat sa port discutii cu unul dintre clienti (asta ca si cum lucrurile n-ar fi putut astepta pana a doua zi dimineata) mi se pare intemeiat sa am un telefon pe care sa-l “plug off” de cate ori doresc.

Lenovo K910 ar fi una dintre optiuni!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.