Jocuri cu Gumball si Darwin – George Ginghina

Jocuri cu Gumball si Darwin

Ii recunoasteti pe astia doi din imaginea alaturata? Ei bine, eu ii stiu, iar asta pentru ca am un frate de 10 ani care ii urmareste in mod constant. Este foarte pasionat de desene animate, iar de cand a descoperit internetul si, mai ales, YouTube-ul, isi filtreaza singur informatiile de care are nevoie. Cu toate astea, in urma cu ceva zile m-am lovit de o problema majora…

Omusteanul mi-a spus ca vrea jocuri cu Gumball si Darwin si nu gaseste. Evident, apuca-te George si cauta pe fel de fel de site-uri joculete de tip flash ca sa scapi de gura astuia mai mic. Acum cateva zile, am reusit sa gasesc ceva. Evident, dupa cateva ore gasesc un post-it lipit pe tastatura laptop-ului de pe care lucrez. Acesta este mesajul pe care micutul mi-l scrisese: vreau mai multe jocuri cu gambal si darwin.

In momentul respectiv parca picase cerul pe mine. Stiu ca ma chinuisem enorm sa gasesc unul, de unde sa scot mai multe acum?! Noroc de Sfantul Google care are raspuns la orice intrebare, oricat ar fi ea de ciudata. Dupa cateva zeci de minute de browsing am reusit sa gasesc ceea ce imi trebuia.

In final toata lumea fericita: eu pentru ca am scapat de gura lui frate-miu, el pentru ca are jocuri cat pentru o viata intreaga. Sper insa din tot sufletul sa nu se plictiseasca rapid de ele si sa nu ma puna sa ii caut altele noi. Scoate, George, jocuri de unde nu-s…

Te pomeni ca in scurt timp o sa ma puna sa ii fac jocuri noi chiar eu. Bine, nu ca ar fi asta o problema, cu grafica ma descurc deja de vreo 8 ani, dar sa invat programare in flash parca nu-mi surade. In alta ordine de idei, joculetele sunt chiar interesante si distractice, deci daca ai de pierdut cateva zeci de minute, iti recomand sa le incerci!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.