iPhone Gold + Platinum – George Ginghina

iPhone Gold + Platinum

Abia dupa ce am observat aceasta imagine am reusit sa inteleg strategia celor de la Apple. Pai mai baieti (si fete), daca pana acum era vorba DOAR de UN SINGUR TIP de telefon, Tim Cook a zis: “Hai nene sa facem doua. iPhone 5C (ala colorat) il cumpara sarantocii, iPhone 5S (asta de-l aveti mai sus) il cumpara bastanii si valorosii”.

Daniela, si anume cea de la care am vazut aceasta imagine in primul rand, a publicat si un studiu facut de Business Insider care analizeaza un posibil numar de vanzari pentru aceste doua variate. Un link catre articolul ei gasiti aici.

Eu vroiam sa povestesc putin despre mentalitate si despre cum ar reactiona romanul la cumpararea unui astfel de telefon. Chit ca ar beneficia de carcasa din platina si aur (deci evident, ar costa extraordinar de mult) nu stiu de ce dar ma astept sa vad genul asta de telefoane cat de curand. Telefonul a plecat de la conceptul unui device extrem de util, care te ajuta sa comunici, a trecut pe la conceptul de device foarte puternic, chiar un inlocuitor pentru laptop sau PC in momentul in care esti mobile, si a ajuns la ideea de fitza. Sunt sigur ca in maxim cateva luni il vedem fie pe Bote, fie pe Printul Cristea, poate chiar pe papusa asta noua a Biancai cu cate o caramida de genul.

P.S.: Sunt curios ce greutate ar avea genul asta de iPhone si daca e 100% platina / aur sau doar suflat.

P.S.2: Link catre blogul Danielei gasiti aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.