Interviu pentru The Grape – George Ginghina

Interviu pentru The Grape

Pe Costina am cunoscut-o la Startup Weekend Iasi; era unul dintre sponsori si mi-a atras atentia cu o idee mareata: The Grape. Au trecut cateva luni de atunci, noi am tinut legatura, primul hub de freelanceri din Iasi s-a deschis, iar eu nu puteam lipsi de la marele eveniment. Din una in alta, foarte curioasa din fire, Costina m-a convins sa-i raspund si la cateva intrebari pe care le-a legat frumos intr-un interviu. Eu nu pot sa ma declar decat multumit de rezultat si sa va spun ca acesta nu este decat inceputul colaborarii mele cu The Grape. Planuri impreuna avem multe iar pe parcursul saptamanilor urmatoare le vom face si publice.

Sneak peek:

The Grape: Spune-ne putin despre tine si despre domeniul in care profesezi si/sau care te pasioneaza.

George: Salut! Intotdeauna am fost genul de om caruia ii place ceea ce face si care face numai ceea ce-i place (cu mici exceptii, evident). Domeniul sau, mai bine zis, domeniile in care activez sunt si cele care ma si pasioneaza. Am inceput cu un simplu blog, am continuat ca si freelancer pe parte de content writing / copywriting, graphic design si social media management iar in prezent lucrez pe pozitia de Online Marketing Manager la StarterSquad. Pe langa asta sunt si un mic (foarte mic!) antreprenor, coach, mentor sau speaker atunci cand mi se cere, mare pasionat de gaming, iubitor de muzica, fost DJ, devorator de filme / seriale si cam atat.

Restul e aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On Interviu pentru The Grape

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.