Incarcator laptop - cum si ce comand? – George Ginghina

Incarcator laptop – cum si ce comand?

Adesea cand incarcatorul de laptop se defecteaza pentru o persoana fizica poate fi dificil sa-si dea seama ce tip de incarcator ii trebuie. Exista mai multe metode care va pot ajuta sa va dati seama ce model este incarcatorul defect.

In primul rand ar trebui sa aflati ce model este laptopul pe care il detineti pentru ca in acest mod pe laptopstrong.ro puteti gasi produsul potrivit. Daca nu stiti ce laptop folositi uitati-va pe el si in general pe partea inferioara a ramei ecranului ar trebui sa fie scris modelul. Altfel va puteti orienta dupa o eticheta de produs localizata pe partea din spate a laptopului (cum l-ati aseza “pe burta”). Aflati marca (Dell, Asus, Fujitsu, Acer), seria din care acesta face parte (de exemplu pentru Acer Aspire sau Extensa, pentru Fujitsu Amilo, Esprimo sau Lifebook, pentru Dell Inspiron, Studio, Xps sau Vostro etc). Si nu ati terminat pentru ca ar trebui sa existe si un cod al tipului de laptop.

De acum este mai usor sa gasiti incarcatorul dorit. Sunati-ne la 0754 588 341 sau 0727 555 525, spuneti-ne ce tip de laptop aveti si va putem ajuta cu un incarcator original sau compatibil pentru acesta. Altfel, puteti plasa comanda direct online pe laptopstrong.ro.

Apoi, mai exista inca o metoda prin care va puteti asigura ca veti comanda un incarcator de laptop care se va potrivit cu laptopul dumneavoastra. Luati vechiul incarcator si uitati-va ce scrie pe el. Undeva ar trebui sa gasiti notate tensiunea si amperajul. De exemplu pentru un incarcator de laptop Asus tensiunea poate fi de 19V iar amperajul de 3.42 A (http://www.laptopstrong.ro/incarcator-laptop-asus-65w-342a-19v-conector-55-25-mm-8002.html).

Asus 65W / 3.42A / 19V / tip conector 5.5 x 2.5 mm este de altfel unul din incarcatoarele disponibile la promotie in aceasta perioada. Dumneavoastra ce tip de incarcator laptop cautati?

Daca pe incarcatorul de laptop apare paramentru Output, ei bine pe spatele laptopului ar trebui sa gasiti detalii despre Input (pe spatele laptopului sau pe spatele bateriei – pentru asta va trebui sa o scoateti din locasul ei si sa vedeti ce scrie pe ea).

Pot comanda un incarcator laptop cu amperaj mai mare decat cel vechi?
Raspunsul este Da pentru ca daca amperajul este mai mare asta inseamna ca incarcatorul nu va fi prea solicitat iar acumulatorul se va incarca intr-un timp mai scurt. Dar atentie, ar trebui sa verificati ca mufa incarcatorului sa se potriveasca perfect. Daca este prea mare sau prea mica nu o sa-l puteti conecta. Ati vrea sa comandati un incarcator laptop dar nu stiti exact ce va trebuie? Sunati-ne!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.