In vara lui 2014 vreau sa... – George Ginghina

In vara lui 2014 vreau sa…

Anotimpul meu preferat este vara. Imi place caldura, imi place vremea buna, imi place faptul ca soarele apune dupa ora 9:00, etc. Iarna, pe de alta parte, nu mi-a placut niciodata… nici macar cand eram copil! La vremea respectiva, cand dadea prima ninsoare, mai ca se dadea petrecere in cartier. Copii ieseau la sanie, construiau oameni de zapada sau cazemate, se bateau cu bulgari, etc. Eu pe de alta parte, preferam sa stau in casa. Nu imi place frigul, si nici umezeala; nu mi-au placut niciodata!

De ceva ani incoace, la fiecare prima ninsoare imping cateva injuraturi in barba. Pe de alta parte, cand vine vara, sunt cel mai fericit om de pe pamant. Anii au trecut, scoala am terminat-o, iar de lucru m-am apucat la modul cel mai serios inca de cand am inceput facultatea. Chiar daca nu mai stiu ce inseamna vacanta de vara de vreo 2 ani, faptul ca ma trezesc cu soarele pe cer aproape in fiecare zi inseamna mai mult decat orice.

Iar cum vara inseamna, printre altele si concediu, cu totii ne punem problema sa plecam pe cate undeva. Asadar, indiferent ca va ganditi sa pregatiti sa luati calea muntelui sau calea marii, asigurati-va ca aveti totul in regula si masina pregatita. Siguranta, evident, trebuie pusa pe primul loc, asa ca daca aveti nevoie de un RCA ieftin va ajut si cu un link in acest sens.

Una peste alta, vara este sezonul distractiei deci fiti siguri ca profitati de el cat se poate de mult! Mai departe, eu nu pot decat sa va doresc distractie / odihna placuta!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.