Jocuri de curse cu camioane – George Ginghina

Jocuri de curse cu camioane

62fb083219f92881Daca ma intrebati ce am facut in ultima luna si va zic de jocurile de curse cu camioane sigur nu va plictisesc. Da, am dat in mintea copiilor si am inceput sa ma joc diverse atat pe calculator cat si pe telefon. Mi se intampla de nenumarate ori sa am perioade de timp mort in care nu pot decat sa stau si sa astept.

Inca de cand eram copil ma fascinau nebuniile astea. Tin minte ca taica-miu mereu ma intreba de ce nu joc si eu niste jocuri ca lumea in loc sa imi pierd vremea cu “porcariile alea de flash-uri”. Acum, ca sunt jocuri de o calitate indoielnica, e discutabil, insa au si ele rolul lor. Plus ca, macar sunt amuzante si din cand in cand poti trage cate o portie buna de ras sau de plans, dupa caz.

Eu sunt genul de persoana care are rabdare pana la un punct. De exemplu, jocul asta catre care v-am dat link mai sus il joc frecvent. Cu toate astea, niciodata nu rezist mai mult de patru-cinci ture. Cand incep sa imi vina camioanele alea, crapaturile in gheata si monezile aruncate in toate partile parca ma pierd. Dupa a cincea viata imi cam vine sa dau cu laptopul de pamant, drept pentru care cred de cuviinta ca e mai bine sa ma opresc.

Pe telefon am inceput sa ma joc Heartstone in ultima vreme si chiar imi place cum merge treaba. Este un joc de carti din punctul meu de vedere foarte interesant care presupune multa, multa strategie. In primul rand este foarte important sa iti faci pachetul de carti asa cum trebuie, dupa care, in functie de norocul pe care il ai, trebuie sa mai stii si ce, cum sau cand joci.

Incercati-le pe amandoua si lasati-mi un feedback in sectiunea de comentarii de mai jos!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On Jocuri de curse cu camioane

  • eu sunt mare fana hearthstone si am fost stare incantata cand l-au bagat si pe telefon. pacat ca pe mine ma lasa ingrijorator de repede fara baterie..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.