In 2015 vreau sa... – George Ginghina

In 2015 vreau sa…

Inca din 2010, de cand m-am mutat pe georgeginghina.com, la fiecare inceput de an mi-am facut obiceiul de a redacta o retrospectiva a anului ce a trecut plus cateva ganduri, idei, planuri pentru cel ce urmeaza. Au trecut aproape doua saptamani din 2015 si cumva eu inca nu am apucat sa-mi pun gandurile in ordine. Articolul asta sta in draft de ceva vreme, iar de blog, in general, nu prea m-am ocupat in 2014.

Multi dintre cei care au un astfel de spatiu virtual isi doresc sa ajunga A listeri, sa genereze mai mult trafic decat Zoso si Arhi laolalta, sa devina populari, etc. Eu nu am dorinte de genul. Blogul de fata este locul in care imi exprim un gand, expun o idee, dau un sfat sau povestesc o experienta. Scopul sau este realizat, an dupa an, fara tone de trafic sau cine stie ce statistici in SERP. Bine, as fi un ipocrit sa declar ca nu mi-ar placea sa castig mii de euro din publicitate numai prin intermediul acestui blog, dar cu siguranta nu fac din asta scopul principal al existentei mele.

2014 a fost un an bun prin prisma experientelor profesionale. In prima jumatate a anului am lucrat cu StarterSquad pe pozitie de Online Marketing Manager iar din respectiva experienta nu am avut decat de castigat. In momentul in care respectiva colaborare s-a incheiat, am preferat sa ma concentrez pe Createvertising, agentia de Online Marketing si Advertising la care lucrez de ceva vreme. Intru in 2015 foarte pozitiv si cu certitudinea ca pe zi ce trece rodul muncii mele se vede din ce in ce mai clar.

Planuri pentru 2015? Ei bine, pe parcursul ultimilor ani cam toate obiectivele pe care mi le-am impus erau legate de viata profesionala. In acest nou an imi doresc sa fac putina ordine in cea personala, sa ma stabilizez din toate punctele de vedere, sa ma maturizez mai mult decat am facut-o pana acum si, in final, sa fac poate cel mai mare pas din viata mea si anume cel de a ma muta de acasa in Bucuresti sau o alta capitala europeana care mi-ar putea oferi mai multe beneficii atat in ceea ce priveste individul din spatele acestui text cat si cariera acestuia.

Va doresc un 2015 plin de bucurii, impliniri si satisfactii!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.