I would like to live in Bucharest! – George Ginghina

I would like to live in Bucharest!

Pe parcursul Erasmus Placement-ului de care am beneficiat in Foggia, am ajuns sa cunosc enorm de multe persoane, care mai de care mai diferite. Cum e si normal, de unele m-am atasat mai tare, de altele mai putin. Totusi, exista o fata, Natasza despre care vreau sa va povestesc putin in acest articol. Ca sa o luam cu inceputul, Natasza este din Polonia, nu stiu exact din ce oras, insa studiaza in Poznan. Natasza este interesata de tari europene mai putin dezvoltate (ceea ce desi este o insulta pentru Romania, mi se pare fascinant!), drept pentru care si-ar dori sa poata locui in… Bucuresti.

Cand mi-a spus chestia asta, reactia mea a fost ceva de genul: “Why?!”. Si pe buna dreptate, pentru ca Europa are orase mult mai frumoase, mai curate si mai bine organizate decat capitala tarii noastre. Mi-a dat ea cateva argumente, nu le mai retin in momentul de fata, dar am inteles ca indiferent de tiganii si hotii care ne mai pleaca prin afara, Romania tot este privita bine din anumite puncte de vedere.

O alta prietena de a mea, Kathy, mi-a promis ca ma va vizita undeva pe parcursul lunii ce urmeaza. Evident, cum Bucuresti este unul dintre cele mai importante orase ale tarii, trebuie sa fac cumva si sa o duc si acolo…

Iar aici incepe distractia: cauta hotel, rezerva, etc. M-am chinuit o gramada pana cand am dat de un site interesant (vezi aici) care iti ofera toate detaliile posibile si imposibile. Daca ce v-am dat mai devreme nu a fost destul, puteti incerca si varianta a doua (click aici) iar dupa, cu siguranta veti gasi cea mai buna solutie in ceea ce priveste hotelurile din Bucuresti.

Concluzia este ca ne plac, strainii ne plac. Ar trebui sa ne ambitionam, sa punem osul la treaba, si sa le dovedim ca au motive sa ne viziteze tara.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.