How I Met Your Mother s-a terminat! – George Ginghina

How I Met Your Mother s-a terminat!

How I Met Your Mother este, cu siguranta, unul dintre serialele mele preferate all-time. N-as putea sustine ca este si unul dintre cele mai bune, pentru ca nu e, insa a avut momentele sale specifice, poante dragute si personaje frumos conturate. Nu m-a prins de la bun inceput (am inceput sa ma uit de la sezonul 4, cand deja era relativ consacrat) insa l-am urmarit cu sufletul la gura timp de mai bine de 5 ani. Nu am multe seriale la care sa fi procedat asemanator… De fapt, daca stau bine si ma gandesc, cred ca le si pot numara pe degetele de la o singura mana.

Luni seara au fost difuzate ultimele doua episoade ale seriei. Dupa ce “mama” a aparut deja si se stia despre cine e vorba, lucrurile iau o intorsatura extrem de ciudata chiar in ultimele 3 minute ale ultimului episod care mie, personal, nu mi-a placut deloc. Am observat ca pe internet au aparut anumite video-uri care ofera un final alternativ, realizat de fani, mult mai reusit decat tot ceea ce au facut producatorii.

Nu mi-a placut deloc faptul ca actrita Cristin Miloti (din nou, “mama”) apare episodic doar in ultimul sezon. In numai cateva minute, tipa m-a captivat si m-a facut sa-i iubesc personajul si implicit acest serial, dupa o perioada in care aveam senzatia ca lucrurile nu faceau nimic mai mult decat sa stagneze.

Multi ziceau ca “How I Met Your Mother” a fost intotdeauna genul de serial tras de par. Pe de o parte sunt de acord cu afirmata, insa daca este sa privesti din alt unghi, cred ca ar fi fost mult mai frumos daca povestea ar fi continuat cu macar inca 1-2 sezoane. Mi-ar fi placut sa vad cum Ted ajunge sa o cucereasca pe Tracy, sa vad cum aceasta ajunge sa se integreze in grup, etc.

Dar cum toate povestile frumoase au un sfarsit, si “How I Met Your Mother” l-a avut pe al sau. Ma bucura totusi, faptul ca scenaristii serialului deja lucreaza la unul nou, intitulat “How I Met Your Dad” asa cum a postat Carter Bays pe contul sau personal de twitter. Aparent, noul serial nu este un spin-off, ci ceva cu totul diferit. In fine, om trai si om vedea…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.