highsound si Createvertising cresc mari! – George Ginghina

highsound si Createvertising cresc mari!

256Imi vine foarte greu sa imi aleg cuvintele pentru acest articol. Titlul (poate putin ambiguu) va induce, cel mai probabil, multi cititori in eroare. Ce se intampla de fapt? highsound.ro (blogul de muzica pe care l-am infiintat alaturi de Sergiu Sarac) si Createvertising (propria-mi agentie de Online Marketing si Advertising) evolueaza si, cel mai important, persista in fata trecerii ireparabile a timpului. Tin sa mentionez inca de la bun inceput ca sunt mandru de aceste proiecte… foarte mandru!

highsound.ro (fostul vibeblog.info) este un blog cu stiri din muzica, filme si evenimente dedicat tinerilor din ziua de astazi. Ideea i-a apartinut in exclusivitate lui Sergiu care, satul de can-can-uri si alte prostii a dorit sa aduca un suflu nou in industrie… si a facut-o din plin! Pe 27 iulie 2014, highsound.ro va implini 5 ani de activitate. Isn’t that awesome? Felicitarile merg, in egala masura, la Sergiu si la cititorii care au mentinut acest proiect pe linia de plutire pe parcursul ultimilor ani.

Createvertising este agentia de Online Marketing si Advertising sub edgida careia prestez diverse activitati comerciale. Mai multe detalii despre aceasta puteti gasi pe website-ul oficial care, cu scuzele de rigoare, nici pana in momentul de fata nu este finalizat. Pe 15 august 2014, Createvertising implineste un anisor! Bine, agentia exista inca din noiembrie 2010 (inainte se numea No name available) insa la finalul verii trecute atat eu cat si colegii mei am simtit nevoia de o schimbare.

Prin urmare, proiectele mele de suflet cresc mari, iar asta nu poate decat sa ma bucure! Faptul ca rezistam (de atata timp) pe o piata in care fara o companie de publicitate in spate si / sau fara bugete de ordinul zecilor de mii de euro nu prea ai ce cauta ma face sa cred ca suntem buni, in adevaratul sens al cuvantului.

Multumesc echipei highsound.ro si multumesc colegilor mei de la Createvertising pentru tot efortul depus. Multumesc tuturor fostilor colaboratori; fiecare dintre voi si-a pus amprenta, intr-un fel sau altul, asupra acestor proiecte. Multumesc voua, cititorilor, pentru ca ne sustineti in continuare, chiar si dupa atata timp! Datorita voua, tuturor, exista highsound.ro si Createvertising. Tot datorita voua eu, George Ginghina, ma pot mandri cu aceste proiecte!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.