Nu am obisnuinta de a scrie despre cazuri umanitare aici, pe blog. Prefer sa pastrez acest spatiu pentru mine si gandurile mele. Cu toate astea, Razvan (sau mai bine zis Bebel) este fratele unui prieten si fost coleg de liceu. Bebel a fost diagnosticat, din pacate, cu un chist arahnoidian de dimensiuni 19/14/16 mm ce afecteaza centrii de memorie si prezinta risc de compresie pe centrii respiratori.

Situatia sa prezinta riscuri multe iar singura metoda prin care poate pustiulica se poate face bine este o operatie cu cu neuronavigatie laparoscopica ce costa 30.000 euro. Spitalele care pot efectua astfel de proceduri cu sanse mari de reusita se gasesc numai in Germania si Turcia.

Bebel are o pagina de facebook ce contine toate informatiile despre situatia sa. In primul rand va invit sa ii dati like si share, in ideea de a creste awareness-ul pe cat de mult posibil. Este foarte important sa auda cat mai multa lume despre aceasta situatie. In al doilea rand, tot pe aceeasi pagina de facebook veti gasi si un IBAN (contul in RON al lui Bebel). In cazul in care puteti rupe din putinul vostru pentru a ajuta acest copil, v-am ramane cu totii recunoscatori. Speram ca, in functie de posibilitatile fiecaruia dintre voi, sa reusim sa il vedem pe Bebel sanatos, voinic si voios din nou.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *