Hai ca am scapat si anul acesta! – George Ginghina

Hai ca am scapat si anul acesta!

Mare sarbatoare mare a fost in Iasi pe parcursul zilelor ce au trecut. Oameni din toate colturile tarii au venit sa asiste la tiganeala ce are loc an de an in capitala Moldovei, sa guste din micii si berea ce caracterizeaza deja acest eveniment si sa ne faca pe noi, localnicii, sa transmitem numai “ganduri bune” tuturor celor aflati in trafic. Nu stiu cum se face insa an de an, cand observ ca incepe nebuneala, imi promit ca voi sta in casa si ca nu voi iesi pana nu se termina tot tam tam-ul. Nici anul acesta socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ iar astfel m-am trezit cu o serie de chestiuni urgente ce trebuiau rezolvate. Evident, fiecare dintre ele implica umblat prin oras…

Voi incepe prin a spune ca anul acesta nu a fost chiar atat de rau pe cat a fost in anii trecuti. S-au observat dificultatile din trafic, aglomeratia mare, etc. insa in afara de asta nu prea am fost afectat cu nimic. Norocul meu a fost ca plebea nu a aratat interes Palas-ului (complex ce se afla in apropierea Mitropoliei) si ca in momentele in care simteam ca doresc sa ma retrag intr-o cafenea linistita puteam sa ma duc fara nici un fel de problema la Fenice, Corniche sau La Folie.

Nu stiu daca autoritatile au fost mai eficiente sau daca poporul a devenit mai civilizat, insa pot spune ca in acest an parca nu s-a mai adunat atata mizerie pe cata vedeai inainte. Nici una dintre variante nu imi suna a fi plauzibila insa un lucru este cert: orasul a fost mai curat.

Ma bucur ca am scapat si sper din tot sufletul ca de la anul nici sa nu se mai tina. N-am eu norocul asta, stiu…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.