GTA5 si Superman-ul neindemanatic

Am jucat seria Grand Theft Auto inca de la primele titluri aparute. Am continuat ulterior cu GTA 3, Vice City, putin din San Andreas, editiile exclusive pentru PSP (Liberty City Stories si Vice City Stories) si GTA 4 in cele din urma. GTA 5 insa m-a prins inca de la bun inceput… Credeti-ma pe cuvant, jocul este o capodopera!

GTA 4 a fost primul titlu pe care l-am jucat cap-coada chiar de pe laptop-ul de pe care va scriu acum. De ce mi-a placut? Pentru ca este un joc foarte, foarte customizabil. Developeri din toata lumea fac skin-uri pentru personaje, masini, adauga mod-uri ce iti ofera super-puteri, etc. In urma cu cateva zile, in timp ce frunzaream YouTube-ul in cautare de ceva interesant, am dat peste acest filmulet:

Odata cu lansarea noului titlu s-ar parea ca nici developerii nu au stat degeaba. Neindemanaticul Superman prezentat mai sus, in scurt timp se va transforma si in Iron Man, The Incredible Hulk, The Flash sau alti super-eroi de acest tip. Tot ce iti trebuie sunt cateva cunostinte de programare si multa, multa creativitate.

Eu unul prefer sa joc GTA 5 pe Xbox 360. Desi multi sustin ca gaming-ul pe calculator este tatic comparativ cu ceea ce exista pe console, nu sunt de acord. Am cativa prieteni care si-au achizitionat ultimul titlu GTA pentru PC si mi-au propus sa imi transfer caracterul de pe Xbox pentru a putea juca impreuna. N-am facut-o si sincer sa va spun, nu prea sunt incantat de idee…

Mie imi place sa ma joc de pe Xbox, in ciuda tuturor dezavantajelor. Totusi, ma gandesc serios sa imi cumpar GTA 5 si pentru PC, tocmai pentru a ma putea distra si eu, la randul meu, cu astfel de add-on-uri ce nu sunt disponibile pentru console. Oare merita investitia financiara?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.