Greselile - ni le asumam sau le reparam? – George Ginghina

Greselile – ni le asumam sau le reparam?

Redactez acest articol datorita faptului ca nu trec prin cea mai buna perioada a vietii mele in momentul de fata. Blogul acesta a rezistat in fata probei timpului doar datorita faptului ca a fost lacasul in care am reusit mereu sa imi astern gandurile pe hartie… sau ma rog, ecran.

Cand un om face o greseala, indiferent ca este de natura personala si profesionala, mi se pare absolut normal sa isi ceara scuze. Cu toate astea, pasii urmatori sunt ceva mai dificili.

Unii oameni aleg sa exteriorizeze acest sentiment si sa faca tot ceea ce le sta in putiinta pentru a-si repara greselile comise. Altii, doar si le asuma si merg mai departe. Pana la 23 de ani nu pot spune ca am invatat care este varianta corecta. Ceea ce cred eu insa, este ca depinde foarte mult de context.

Dar fiecare om este diferit in felul lui, iar atunci cand greseste cineva fata de el, traieste aceasta experienta intr-un mod diferit. Eu, de exemplu, sunt dispus sa iert si sa merg mai departe, sa imi dau interesul si sa fac in asa fel incat atat eu cat si persoana care a gresit fata de mine sa ajungem la sentimente mai bune si sa reparam damage-ul provocat.

Alte persoane insa prefera sa tina totul in ele pana cand explodeaza iar in situatia respectiva, este mult mai dificil sa repari.

Insa care e abordarea corecta? As aprecia foarte mult daca mi-ati lasa raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.