Galaxy Note 3 si Galaxy Gear la IFA pe 4 septembrie – George Ginghina

Galaxy Note 3 si Galaxy Gear la IFA pe 4 septembrie

Intr-un interviu pentru Korea Times (ziarul de casa al celor de la Samsung, cunoscut pentru relatia foarte buna pe care redactorii o au cu angajatii) vicepresedintele Samsung Mobile, Lee Young-hee a declarat ca vom vedea atat noul Samsung Galaxy Note 3 cat si Samsung Galaxy Gear (deja al 4-lea ceas “destept” cu care Samsung incearca sa atace piata) pe data de 4 septembrie la IFA in Berlin. Daca despre telefonul-tableta (asta ca sa nu folosesc termenul “phableta”) Lee Young-hee nu a dorit sa ofere nici un fel de detalii, despre Galaxy Gear a declarat ca nu va veni cu acel ecran flexibil la care Samsung lucreaza si ca va fi doar un companion pentru smartphone. Eu sincer nu vad rostul unui astfel de device…

Ca sa incheiem articolul cu o parere personala, eu va spun sincer ca nu inteleg cu ce imi va influenta viata un smartwatch. Adica, la urma urmei, daca e sa stam stramb si sa gandim drept, aproape fiecare dintre noi are cate un smartphone in buzunar. Considerat a fi “companion pentru smartphone”, ce pot sa fac cu un Galaxy Gear? Sa vorbesc la el? Sa scriu mesaje? Sa ma joc?

Din punctul meu de vedere, Galaxy Gear este fix un produs useless lansat pe piata ca sa fie si ca sa rivalizeze cu iWatch-ul ce urmeaza sa fie lansat de Apple. Eu cred ca Samsung a inteles foarte clar ca acest tip de produs nu merge, mai ales in cazul in care au mai incercat sa lanseze 3 astfel de produse si intrecut, produse ce au fost departe de a deveni populare.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.