Frigider pentru masina? – George Ginghina

Frigider pentru masina?

Cat de util ar fi sa ai un frigider in masina? Sa pleci in excursie cu inca 1-2-3 prieteni, sa puneti sucurile si berile la rece si sa va vedeti de drum? Foarte tare nu? Ei bine, majoritatea masinilor de lux sunt echipate cu cate o astfel de optiune, insa solutii exista si pentru noi, muritorii de rand!

Prima si cea mai simpla varianta: o lada frigorifica. Iei ce ai de luat frumos din benzinarie, de la rece, pui in lada si speri ca pana ajungi nu se incalzeste totul. A doua varianta, mult mai utila si mai eficienta: cumperi un mini-frigider de masina.

Tot articolul asta imi aduce aminte de o excursie pe care am facut-o in urma cu doi ani in vara la Sunwaves. Prietenul care a condus la momentul respectiv ne-a injurat putin datorita faptului ca eu si cu inca un prieten stateam in spate si beam bere. Din pacate, parca ne-au ajuns injuraturile la un moment dat pentru ca, datorita caldurii insuportabile, ni s-au incalzit berile si mai ca nu ni s-a facut rau!

Daca ti-am trezit cumva interesul in legatura cu un astfel de produs sfatul meu este sa accesezi http://frigidermic.ro/frigider-auto/ iar acolo vei gasi cele mai bune variante posibile impreuna cu preturile aferente si functionalitatile explicate pe larg.

Evident vor fi multi carcotasi care vor sari si vor spune: “CE?! Asta-mi trebuie mie in masina?!”. Bai sincer, daca esti tanar cat de cat, iti place sa calatoresti sau sa mergi cu masina la gratare / picnicuri, un astfel de frigider mi se pare absolut genial. Ce sens are sa te chinui si sa improvizezi aiurea?!

Cand am fost anul trecut la gratar la Ciric berea evident, se incalzise. Cum berea calda face rau la stomac, ce ne-am gandit noi sa facem? Hai sa luam dozele, le punem intr-o sacosa, legam sacosa respectiva cu o alta sacosa de balustrada de la lac, si lasam berile in apa sa se racoreasca. Dupa vreo doua ore ne intoarcem si le verificam…

… erau mai calde decat erau atunci cand le pusesem in lac.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.