Folia de sticla mi-a salvat telefonul! – George Ginghina

Folia de sticla mi-a salvat telefonul!

Pana acum cateva zile nu credeam in folia de sticla. Acum insa, mi-am schimbat parerea. De ce? Va voi povesti pe larg in randurile ce urmeaza…

Eu in general am avut grija de mai toate telefoanele pe care le-am avut, in sensul ca nici unul nu a suferit damage major. De asemenea, ma pot lauda si cu performanta ca pana in momentul de fata, am reusit sa NU sparg ecranul niciunuia.

Ei bine, zilele trecute eram prin bucatarie si mi-a scapat telefonul din mana… pe gresie… de doua ori. Prima oara, a rezistat eroic, nici o urma. A doua oara insa, situatia nu a fost la fel de fericita.

Norocul meu a fost ca l-am ascultat pe tata cand am primit telefonul si l-am “echipat” cu o folie de sticla. Nu o sa va mint, procesul de a o pune a durat (am sacrificat vreo 3 folii pana cand am nimerit una de calitate, care chiar s-a lipit cum trebuie atat pe ecran cat si pe margini). Astazi declar cu mana pe inima ca a meritat din plin!

Stricaciunea nu e mare, dar daca n-as fi avut folia de sticla ar fi fost de… 1200 RON! Evident, nu as fi putut sa stau fara ecran functional la telefon, si as fi platit si suma respectiva dar cu siguranta nu mi-ar fi convenit.

Folia de sticla, la vremea ei a costat doar 50 RON. Un calcul simplu ne arata ca dupa aceasta patanie am “salvat” 1150 RON pe care ii pot folosi in alte scopuri.

Voi aveti folie de sticla pe smartphone-urile voastre? Astept raspunsuri in comentarii.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.