Fifa 14 a fost crack-uit! – George Ginghina

Fifa 14 a fost crack-uit!

Vreau sa mentionez inca de la bun inceput: nu am sustinut, nu sustin si nici nu voi sustine vreodata pirateria. Intotdeauna am fost de parere ca orice produs trebuie achitat intr-un fel sau altul, iar din acest motiv am preferat sa-mi cumpar software-ul pe care il folosesc, muzica pe care o ascult, filmele pe care le am la suflet si jocurile ce ma pasioneaza. Asa am ajuns sa ma confrunt cu o alta problema: spatiul. Deja nu prea imi mai incap DVD-urile prin sertare, deci trebuie cumva sa ma organizez si sa renunt la ce nu mai folosesc. Nu vreau sa va plictisesc, asta e cu totul alta poveste…

Intre FIFA 07 si FIFA 13 nu am mai jucat nici un produs (din serie) pe PC. De ce? Pai motivele au fost mai multe. In primul rand nu aveam un calculator ca lumea, care sa suporte cerintele grafice impuse de unul dintre aceste titluri. In al doilea rand, cand mi-am luat calculator ca lumea, eram deja mutat cu joaca pe Xbox, deci nu mai avea nici un sens sa ma apuc de gaming pe PC. A venit totusi perioada Italia cand, evident, a trebuit sa plec fara Xbox. Tot atunci am decis sa instalez FIFA 13 ca sa am pe ce baga un meci din cand in cand…

Si-a facut treaba bine, si astfel am rezistat pana cand m-am intors in Romania. Am descoperit si partea mai frumoasa (aceea a patch-urilor si a editarilor) iar astfel am ajuns sa conduc spre trofeul Champions League echipe precum CSMS Iasi sau Steaua Bucuresti. In final, am decis ca inainte de a achizitiona FIFA 14 pe Xbox, il voi incerca pe PC prima data.

Jocul a fost downloadat in urma cu cateva zile insa nu am putut sa il rulez ca de, nu aveam nici licenta, nici crack. Astazi a aparut, iar daca sunteti curiosi il puteti gasi aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.