Eveniment: Startup Weekend Iasi (1-3 Nov. 2013) – George Ginghina

Eveniment: Startup Weekend Iasi (1-3 Nov. 2013)

Sunt in intarziere maxima dar na, ce sa fac? Desi acest articol trebuia scris inca cu multe zile in urma, problemele pe care le-am avut (cu serverul, cu mailul, cu blogul, etc.) m-au privat de la a va povesti despre Startup Weekend. Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca am aflat despre aceasta initiativa de la Valentin Darii (caruia tin sa ii multumesc, pe aceasta cale, pentru indulgenta si bunavointa aratata in aceasta perioada) si pentru invitatia oferita. Startup Weekend va avea loc intre 1 si 3 noiembrie 2013 (adica de maine si pana duminica) in Iasi la United Business Center (Palas). Scopul? Pai e un weekend dedicat startup-urilor, ce vreti mai mult de atat?!

De ce e bine sa veniti? Pentru ca la Startup Weekend vei invata cum sa-ti transformi ideea intr-un business de succes. Nu spune nimeni ca va fi simplu, nu iti garanteaza nimeni ca vei reusi, insa toata lumea te va sustine cat timp vei incerca. Vei fi invitat sa asisti la training-uri si workshop-uri tinute de persoane cu ani de experienta in spate, vei avea sansa sa interactionezi cu alti oameni, cu alte echipe, cu bloggeri, etc. Experienta va fi de neuitat, asta e o certitudine.

De ce sunt atat de sigur? Pentru ca am fost invitat de catre Valentin de a ma prezenta in calitate de blogger oficial. Treaba mea va fi sa consemnez tot ce se intampla la Startup Weekend si sa va povestesc voua, aici, pe blog, despre una, despre alta, etc. Fiti pe faza ca maine de la 18:30 incepem!!!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.