Euro a depasit valoarea de 4.75 RON – George Ginghina

Euro a depasit valoarea de 4.75 RON

Cursul EUR / RON a tot crescut in ultimele zile insa nu cum a crescut astazi. Daca media zilei de ieri s-a invartit in jurul valorii de 4.71, astazi piata s-a deschis cu un curs de 4.75. Intr-un anumit moment al zilei cotatia depasise chiar si 4.78, insa doar pentru o perioada scurta de timp, ulterior stabilizandu-se la 4.75.

Astfel, Euro a ajuns la cea mai mare cotatie din istorie in raport cu leul, zi de zi depasindu-si valoarea din ziua anterioara. Conform graficului preluat de pe www.cursvalutar.ro situatia nu pare sa se stabilizeze, ci din contra, sa se inrautateasca.

curs-euro-ron-23.01.2019 In urma cu aproximativ o saptamana, valoarea unui Euro in raport cu leul era de 4.67 – 4.68. Cursul a crescut, intradevar, insa constant si cu cate 0.005 – 0.01 RON in fiecare zi. De ieri si pana astazi insa, cursul a crescut cu 0.04, pana la 4.75 RON.

Cum se traduce asta pentru noi, cetatenii de rand? Produse mai scumpe, chirii mai mari, rate mai mari la banci, bilete de avion respectiv concedii scumpe si lista poate continua.

Pentru cineva care locuieste cu chirie in Bucuresti (dar nu numai), inca de la inceputul lunii si pana in momentul de fata suma de plata a crescut cu pana la 50 RON!

Lucrurile nu par sa se indrepte intr-o directie deloc pozitiva

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.