Dupa Ioana, il ajutam si pe Lucian? – George Ginghina

Dupa Ioana, il ajutam si pe Lucian?

Despre Lucian v-am mai povestit deja de cateva ori… Omul a lucrat in advertising timp de aproximativ 15 ani, pentru cele mai importante companii din industrie. Desi era considerat un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, Lucian a realizat ca advertising-ul nu este ceea ce isi doreste cu adevarat de la viata. Asadar, la sfarsitul anului 2012, a decis sa se reorienteze catre career si life coaching. Are si un blog pe care deja trateaza subiectele anterior mentionate iar pasiunea sa pentru acest domeniu poate fi constatata chiar si printr-o lectura rapida a ultimelor articole publicate.

Indiferent de domeniul ales, stiudiul reprezinta o necesitate principala. Din pacate, intre individ si scopul acestuia deseori intervin piedici; in cazul lui Lucian, aceasta este una de natura financiara. Din punctul meu de vedere, omul este de apreciat pentru ambitia si dorinta de care da dovada. Cati oameni ar fi dispusi, in ziua de astazi, sa renunte la tot doar pentru a-si putea urma si realiza visele? Eu nu cunosc prea multi.

Urmatorul curs relevant pentru dezvoltarea personala si profesionala a lui Lucian va avea loc la Amsterdam. Evident, orice deplasare in afara tarii necesita o serie de costuri semnificative, iar pentru a putea participa la evenimentul mult dorit, Lucian a initiat o campanie de crowdfunding ce poate fi vizualizata aici.

Orice ajutor va fi mai mult decat bine primit, va asigur! Nu va invit neaparat sa donati, insa daca o veti face atat eu cat si el vom fi mai mult decat recunoscatori. Mi-ar placea insa daca ati da un share campaniei pe cel putin una dintre retelele de socializare in care activati. Asa am reusit sa o trimitem pe Ioana in Columbia deci cum ar fi sa “scapam” si de Lucian si sa il “expediem” la Amsterdam?

Lucian, cand te intorci sa nu uiti ca ne datorezi tuturor o sesiune de career & life coaching! Noi te asteptam!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.