Dragon Age Awakening, Dragon Age 2, Crysis si L.A. Noire – George Ginghina

Dragon Age Awakening, Dragon Age 2, Crysis si L.A. Noire

Ok, deci situatia sta in felul urmator: am obtinut o bursa Erasmus de tip Plasament Practica la Universita di Foggia din Italia. Inainte de a-mi cere mai multe detalii va anunt ca nu e mare lucru si ca voi lucra la departamentul de relatii internationale din cadrul facultatii. De primit, voi primi, acolo, si o mica suma de bani pentru serviciile prestate, dar nu despre asta e vorba. In randurile ce vor urma vreau sa povestesc putin despre adictia mea legata de jocurile pe Xbox, despre motivul pentru care achizitionez numai jocuri originale, si despre o grea decizie pe care sunt nevoit sa o iau.

In primul rand trebuie sa mentionez ca eu, de obicei, imi fac o lista cu jocuri pe care vreau sa mi le cumpar. Pana sambata, pe lista se aflau Mass Effect 2, Mass Effect 3, Dragon Age Awakening (Expansion Pack), Dragon Age 2, GTA 4, Saints Row 3, L.A. Noire, Red Dead Redemption, Crysis, Crysis 2, Assassins Creed Revelations si Brotherhood (astea doua au aparut dupa 2, nu?) si Max Payne 3. Cu toate astea, fiind plecat cu serviciul in Marea Britanie, tata mi-a facut bucuria de a-mi aduce de acolo Mass Effect 2, Mass Effect 3 si Crysis 2.

De Mass Effect 2 deja m-am apucat si presimt ca nu mai am deloc mult pana il termin. Presimt ca-mi va lua undeva intre 25 si 30 de ore pentru a reusi aceasta performanta, si cum am jucat deja 17, ce a fost mai greu a trecut. Pe lista urmeaza automat Mass Effect 3, si Dragon Age Awakening sau Crysis in functie de ce gasesc sa cumpar. Daca imi iau Dragon Age Awakening, automat imi iau si Dragon Age 2. Crysis 2 parca nu m-as apuca sa joc fara sa-l fi terminat pe primul. Partea nasoala este ca ala nu se gaseste de nici o culoare!

Acum, problema sta in felul urmator: pe astea 3, aduse de tata, sigur le termin pana plec (15 februarie). Cu toate astea, am gasit un tip din Iasi care vinde Dragon Age Awakening si Dragon Age 2 (mare atentie, ambele sigilate!) cu numai 100 RON. Pe langa asta, simt ca as putea obtine un pret bun si pt L.A. Noire (de asemenea sigilat!). Ma tenteaza enorm de mult sa le cumpar, insa nu stiu daca am timp sa le termin pana plec, mai ales ca sunt si in sesiune.

Daca mi le iau si nu le joc, o iau razna in Italia timp de doua luni. Daca nu mi le iau, o sa stau super stresat ca nu le mai gasesc cand ma intorc. Xbox-ul nu vreau sa-l iau cu mine din principiu! Eu trebuie sa fac impresie buna acolo, nu sa ma joc toata ziua…

Astfel, ma intorc cu fata spre voi. Ce parere aveti? Sa-mi iau jocurile sau sa le las pe cand ma intorc? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.