Domenii .com la doar $1.99 – Episodul 3 – George Ginghina

Domenii .com la doar $1.99 – Episodul 3

Dragii mei? Mai sunteti pe aici? Haideti ca a trecut ceva vreme de cand am discutat ultima oara despre domenii. Va mai aduceti aminte cand va dadeam cupoane si voi cumparati domenii .com la $0.99 sau $1.99? Ei bine, s-au dus si vremurile alea bune… Nu mai am de alea. Am totusi, dupa cum probabil v-ati dat seama deja, un cupon pentru cateva domenii la $2.49. Nu va plangeti, reducerea tot e buna daca stam si ne gandim ca un domeniu .com costa, in mod normal, cate $10 sau $12. Luati si folositi cu incredere, ca doar nu va invat de rau!

Pentru a intelege cum functioneaza sistemul, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe imaginea de mai sus care va v-a trimite catre GoDaddy.com. Acolo, sub textul “Find your perfect name” veti gasi un search box in care trebuie sa verificati daca numele de domeniu pe care voi il doriti mai este disponibil. In cazul in care este, mergeti mai departe, pana la check out. Plata se face DOAR cu credit card de tip Visa sau MasterCard.

P.S.: Oferta este disponibila prin intermediul contului meu de afiliat de la GoDaddy. Ce inseamna asta? Ca parte din banutii aia pe care voi ii platiti pentru domeniu vor intra in contul meu. Mare atentie! Nu la mine in buzunar, nu la mine in portofel, nu la mine pe card, nu! In contul meu de GoDaddy. Datorita voua, dupa ce veti fi achizitionat cateva domenii, si eu voi avea ocazia de a cumpara cateva gratuit. Respectivele le voi oferi tot voua prin intermediul unor concursuri organizate aici, pe blogul personal.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.