DJ George Ginghina ia o pauza… – George Ginghina

DJ George Ginghina ia o pauza…

Dragii mei, am o veste proasta pentru voi. Datorita unui noroc absolut fantastic (si sunt constient de treaba asta) sunt nevoit sa ma mut in Foggia, Italia timp de 3 luni. Dupa cum am pomenit si intr-o serie de articole anterioare, am reusit sa obtin o bursa de tip LLP Erasmus – Plasament de practica drept pentru care voi lucra timp de 3 luni in Departamentul de Relatii Internationale de la Universita di Foggia din Italia. Din pacate, nu stiu cum vor sta lucrurile in ceea ce priveste timpul meu liber pe parcursul celor trei luni si cum deja sunt implicat in dezvoltarea mai multor proiecte in mediul online, este necesar sa fac anumite sacrificii, ca sa spun asa.

Din acest motiv, atat activitatea online cat si cea offline a lui DJ George Ginghina va lua o pauza bine-meritata (zic eu) de 3 luni. In acest timp nu voi mai publica nici un fel de set-uri, mix-uri, sau cum vreti sa le ziceti, si nici nu voi mai fi disponibil pentru booking pe intreg teritoriul Romaniei. Cu toate astea, voi continua sa public atat aici, pe blog, cat si pe pagina de facebook mai toate pataniile de care am sau voi avea parte.

Daca timpul imi va permite, s-ar putea sa mai lansez un set pe Ianuarie 2013, asa, de ramas bun. Daca nu, tot ce pot sa va spun este sa ramaneti cu ochii pe blog si pe pagina, si sa asteptati lansarea din mai (posibil iunie) 2013. Toate cele bune va doresc!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.