Despre podoaba capilara la barbati – George Ginghina

Despre podoaba capilara la barbati

Nu stiu daca ati observat, dar multi dintre barbatii din ziua de astazi au cam parasit frizeriile si s-au reorientat catre coafor. Care mai de care are codita, par scurt, lung, man bun (un termen pe care l-am invatat recent) si asa mai departe. Intrucat chiar nu imi doresc sa par ipocrit voi preciza faptul ca si eu am avut (sau inca am parte de) aceasta perioada de-a lungul vietii.

Am ajuns atat de preocupati de cum ne este aranjat parul intrucat investim mult timp si bani in a-l intretine. Mergem la tuns o data la 2-3-4 saptamani, folosim gel, fixativ, ceara, etc. sau cine stie ce alte produse similare. Cea mai mare frica pe care o avem e sa ramanem fara iar ceea ce mi se pare culmea este fix faptul ca aceste produse pe care le folosim zilnic reprezinta “calea spre pierzanie”. Chiar si asa, nu ne oprim. Pai macar sa ne bucuram de par cat il avem, nu?

Vin, totusi, in sprijinul celor care pierd tot mai multe fire pe zi ce trece. Exista un tratament pentru regenerarea parului barbati dezvoltat de REKZE Laboratories despre care am auzit si am citit numai lucruri bune. Sincer sa va spun, eu personal nu l-am incercat. Mi-a atras insa atentia si as fi curios sa aflu pe “parul” meu daca ceea ce se spune este adevarat sau nu. Mai mult, daca exista dintre voi, cititorii, persoane care sa fi aplicat acest tratament, as aprecia foarte mult daca ati lasa un feedback in sectiunea de comentarii de mai jos.

Sunt ferm convins ca parerile vor fi impartite: un astfel de tratament pur si simplu NU are cum sa functioneze pentru toata lumea insa atunci cand marea majoritate il recomanda, e clar ca rau n-are ce sa iti faca… am dreptate sau nu?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.