Despre cum a fost la #Sunwaves15 – George Ginghina

Despre cum a fost la #Sunwaves15

Sunt constient de faptul ca acest articol trebuia sa vina acum cateva luni, insa ce pot sa fac daca pana astazi nu am avut parte de timp si / sau insipratie? In primul rand as vrea sa le multumesc celor de la Sunrise pentru parteneriatul cu baietii de la highsound.ro. Ei sunt motivul pentru care eu am ajuns pe 1 Mai la mare, deci cu totii merita aplauze! *clap clap clap*

Cum a fost la #Sunwaves15? Super-mega-ultra-fuckin’ extraordinar! Declar cu mana pe inima ca m-am distrat in acele 5 zile (1-4.05 + 5.05 cat a fost si after-ul) cat nu am facut-o in intregul an 2014. Chiar daca nu sunt cel mai mare fan al genului muzical abordat la Sunwaves, experienta mea a fost una absolut deosebita chiar si din acest punct de vedere. Cand vine vorba de atmosfera, raman fara cuvinte…

Merita sa mergi la Sunwaves? Raspunsul meu este “DA”, tare si raspicat! Cand am plecat din Iasi nu credeam ca o sa dansez… eu nu dansez! Eu am preferat sa invat sa pun muzica si sa fiu DJ tocmai pentru a nu mai fi invitat la dans!!! Consider ca sunt un impiedicat si jumatate, iar aceasta activitate, fara doar si poate, nu este pentru mine. Ei bine, la Sunwaves am dansat peste 24 de ore (aproape) fara oprire… eu, care nu dansez!

Organizatorii? Niste bomboane! Toti s-au aratat mai mult decat dispusi sa ma ajute atunci cand le-am cerut-o. As vrea sa multumesc pe aceasta cale atat lui George cat si lui Petru sau Catalinei pentru amabilitatea aratata. Abia astept sa ne vedem din nou la #Sunwaves16!

Da, voi fi prezent si la #Sunwaves16, fara doar si poate! Asadar, daca vreti sa ne cunoastem, sa ne intalnim, sa bem o bere impreuna, sa dam un shot, sa facem o poza sau pur si simplu sa ne distram impreuna, astept un mail! Voi fi mai mult decat incantat sa va cunosc!

Acestea fiind zise, ne vedem la #Sunwaves16!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.