Despre 2015, in cateva cuvinte – George Ginghina

Despre 2015, in cateva cuvinte

Dupa cum probabil (nu) stiti, inchei (aproape) fiecare an cu un articol aici, pe blogul personal. Imi place sa scriu despre ce am facut in anul respectiv si despre ceea ce imi propun sa fac in anul care urmeaza. Articolul dedicat anului 2015 poate fi citit accesand link-ul acesta.

Recitindu-l acum, dupa un an, realizez ca mi-am indeplinit o mare parte din obiectivele impuse. Cu toate astea, unele au ramas pe lista de “pending” pentru 2016. N-am reusit inca sa fac pasul catre Bucuresti sau alta capitala europeana, drept pentru care imi doresc sa realizez asta in anul ce urmeaza.

Personal vorbind, 2015 a fost extraordinar. Am o serie de prieteni care au ramas alaturi de mine si in momentele in care mi-a fost mai greu, am altii de care “m-am lepadat” din diverse motive, indiferent ca n-am fost eu vrednic de ei sau ei de mine. Pe parte de distractie, 2015 a fost perfect; am inceput anul cu cel mai frumos revelion din viata mea si l-am continuat cu o serie de petreceri incendiare unde headlineri au fost Barac, Praslea, Cezar, Alexandra, Marco Carola, etc. Mai mult, 2015 este primul an in care am fost la ambele Sunwaves-uri si sper sa ating aceasta performanta si in 2016.

Din punct de vedere profesional, in 2015 am realizat mai multe decat ma asteptam. Ca sa fiu sincer, la sfarsitul lui 2014 toata ideea cu Createvertising era oarecum in aer… Nu stiam in ce directie ar trebui sa ma indrept iar in anumite momente eram pregatit chiar sa renunt la intregul proiect. Ma bucur ca nu am facut-o si ca, in momentul de fata cel putin, agentia la care visez de ani buni este pe linia de plutire.

Ce-mi doresc pentru 2016? Renunt la satisfactiile personale in detrimentul celor profesionale. Asta inseamna mai putine petreceri, mai putina distractie, mai multa munca, mai multe proiecte, mai multi clienti pentru Createvertising. Chiar si asa, la sfarsitul lui 2016 imi doresc ca agentia sa nu fie singurul business pe care il manageriez, deci sa implementez si alte idei care, in momentul de fata, nu se afla nici macar la stadiul de proiect.

Cea mai mare dezamagire pe care o am fata de 2015 este ca am neglijat blogul mai mult decat m-as fi asteptat. Imi promit sa imi fac timp si sa mai scriu si pe aici, dar parca niciodata nu ma tin de cuvant. Sper sa schimb asta in anul in care urmeaza.

Intrucat nu cred ca ne mai auzim / citim pana in 2016, vreau sa va urez inca de acum toate cele bune, impliniri si satisfactii alaturi de cei dragi! Pana una alta, bucurati-va de ultimele zile din 2015!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.