De unde poti cumpara stampile de buzunar – George Ginghina

De unde poti cumpara stampile de buzunar

Daca stau bine si ma gandesc, sunt o gramada de locuri din care poti cumpara stampile de buzunar, nu? Atat magazine prin oras care fac asa ceva, centre de stampile, cat si magazine online. Apropo, voi ce preferati, sau mai bine spus, preferati sa faceti cumparaturi online decat sa cumparati direct din magazin? Pentru a consulta ofera si gama de produse variate, cu siguranta alegem domeniul online, nu? Insa, in cazul in care timpul ne preseaza atunci vom cauta cel mai apropiat magazin care sa ne satisfaca cererea, corect?

In aceasta zi frumoasa de martie, inceput timid de primavara, am ales sa fac o recomandare destul de interesanta (zic eu) – www.StampileMag.ro – un magazin online detinut de o firma din Brasov, un centru de printare si copiere cu o vechime considerabila de peste 12 ani in domeniu, personal cu experienta pregatit in orice moment al zilei sa preia comenzile dumneavoastra. Fie ca vorbim de stampile de birou, stampile de buzunar, stampile pentru firma cu logo ori stampile dreptunghiulare, parafe de medici, stampile conform cu originalul ori datiere, site-ul mi se pare foarte potrivit in a va face cumparaturile online. Timpul de executie este scurt, 24-48h cu livrare prin curierat iar in cazul in care sunteti din Brasov, atunci trebuie sa le faceti o vizita la sediu pentru ca orice stampila comandata este gata de utilizare in mai putin de 1 ora.

Cat despre preturi la stampile Trodat, pot enumera cateva oferte: 35 de lei pentru o stampila rotunda de buzunar cu amprenta inclusa, 40 de lei pentru o stampila rotunda de birou cu amprenta si transport gratuit inclus in pret, sau o stampila dreptunghiulara porneste de la 30 de lei si poate ajunge la 50 de lei, in functie de dimensiunea stampilei, a amprentei mai exact si a informatiilor ce se doresc a fi imprimate. Comenzile nu se executa pana nu intervine acordul clientului, acel “bun de tipar” si mi se pare excelent acest lucru. Se prezinta modelul ce urmeaza a fi tiparit, daca aveti nevoie de modificari le cereti si se vor executa fara probleme.

Mai multe detalii, regasiti pe site-ul lor. Eu ma retrag incetisor, nu inainte de a va ura o seara linistita in continuare.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On De unde poti cumpara stampile de buzunar

  • Cand am avut nevoie de stampila am cumparat de la stampilebrasov.ro. A trebuit sa merg pana la ei la magazin si in mai putin de 15 minute am avut stampila. Cat despre cei de la StampileMag.ro nu stiu nimic dar cu sicuranta o sa-i incerc dupa recomandarea facuta de tine.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.