De maine ma schimb... – George Ginghina

De maine ma schimb…

Iata ca am parte de inca o noapte plina de ganduri si probleme existentiale, noapte in care, evident, incerc sa redactez un articol pe blogul personal si in care simt ca esuez grav de fiecare data cand apas butonul intitulat “Backspace” timp de mai multe secunde in sir. Ceea ce la inceput parea o simpla intamplare, o coincidenta, am ajuns sa consider ca a devenit tabiet.

Schimbare. Acel proces prin care vrem, ne fortam sau suntem fortati sa trecem in fiecare zi. De cate ori nu ati auzit sintagmele: “De maine ma apuc de invatat!”, “De maine ma las de fumat!”, “De maine imi pun ordine in viata!”, etc.? De ce avem nevoie de schimbare? De ce nu constientizam faptul ca schimbarea are loc indiferent ca ne dorim sau nu ne dorim acest lucru? Nu ma credeti? Va pun poate cea mai simpla intrebare: Cum erai anul trecut pe vremea asta?

Eu imi amintesc perfect! Tocmai intrasem la facultate si profitam din plin de treaba asta! O restanta la Matematica deja incepea sa se contureze, insa situatia nu era in proportie de 100%. Nu eram un genul de student care trage tare si studiaza, dar ma concentram pe ceea ce ma interesa. Pe de alta parte, No name available (actualul Createvertising) incepea sa mearga din ce in ce mai bine, clientii nu conteneau sa apara, si asta nu putea decat sa ma bucure.

Anul acesta lucrurile stau cu totul diferit… Inca sunt student, cu aceeasi restanta la Matematica ce pare sa se contureze (situatia nu este decisa in proportie de 100% nici in momementul de fata) si cu inca una la Econometrie care sta si ea sa vina. Am fost plecat cu Erasmus intre timp, si am avut grija sa transform No name available in Createvertising. Pe langa asta, am inceput sa lucrez si cu Startersquad si sa fac coaching, mentoring si judging pe la evenimente gen Startup Weekend.

Pentru mine, schimbarea a fost iminenta! Imi amintesc acum, dupa ani si ani, de o fosta prietena care imi spunea permanent: “Trebuie sa te schimbi, George!”. Ei bine, am facut-o. Esti multumita?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On De maine ma schimb…

  • daca as numa toate persoanele care mi-au zis sa ma schimb nu mi-ar ajunge toate degetele, chiar nici alea de la picioare…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.