De ce ti-ai lua un Fidget Spinner? – George Ginghina

De ce ti-ai lua un Fidget Spinner?

Stii ce-i ala un Fidget Spinner? Ei bine eu, pana de curand, habar nu aveam. Din seria “un nou hype da navala peste noi” astazi avem o jucarie cu rulmenti care (precum Selly :))) nu face nimic. In afara de faptul ca se invarte si ca vine in diverse culori si forme, nu pare sa aiba un scop anume.

Dar cu toate astea, Fidget Spinnerele sunt noul trend al lui 2017. Mi-a povestit tata ca era in Carrefour si ca a vazut cum un raft plin de jucarii din astea a fost cumparat in cateva minute de cateva zeci de elevi.

Pe vremea mea (ce batran ma simt cand folosesc sintagma asta) pana si jucariile erau mai interesante. Adica, ma rog, echivalentul Fidget Spinnerului de astazi era Beyblade-ul care totusi facea ceva! Aveai un lansator, trageai de el, te luptai cu prietenii, il modificai, etc. Tot era mai entertaining decat o bucata de plastic si 3-4 rulmenti.

Fidget Spinnerul este descris drept o jucarie anti stress, prin care alungi plictiseala. Adevarul ca este foarte entertaining sa invarti o rotita.

Vorba tatalui meu, cine stie la ce fabrica or fi ramas cateva bucati de metal care au trebuit valorificate cumva!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.