De ce sa comanzi tipizate personalizate online? – George Ginghina

De ce sa comanzi tipizate personalizate online?

In ciuda faptului ca vremea de afara ma cam supara interesant de dezastruos, aleg sa-mi deschid laptop-ul de aceasta data pentru a scrie un articol nou pe blog, un articol in care sa-mi ofer un raspuns la intrebarea “De ce sa comand tipizate personalizate online?” pentru ca astazi voi aborda un subiect de recomandare si atat, nu reclama, nu obligatie, ci doar simple sfaturi pe care vi le puteti insusi ori nu, fiecare cum considera ca-i mai bine, nu? Traim in Romania si avem drepturi, nimeni nu ne poate obliga sa facem ceva ce nu ne place :) iar daca subiectul vi se pare neinteresant, puteti trece la urmatorul, poate nu ati apucat sa-l cititi. Urmatorul articol este adresat doar persoanelor interesate in a cumpara tipizate personalizate pentru afacerea lor, care sa le usureze munca in a completa hartii.

La prima mea cautare dupa cuvinte cheie precum Facturi Personalizate, Chitante Personalizate, Cmr personalizat am reusit sa descopar un site interesant si totodata o firma cu vechime in domeniu care ne poate satisface cererea in orice moment, am reusit sa-i descopar pe cei de la www.FacturiPersonalizate.ro din Brasov, un site interesant, in care produsele sunt prezentate detaliat intr-o gama foarte variata insa care poate fi extinsa deoarece se pot executa formulare tipizate personalizate pe hartie autocopiativa dupa formularul clientului. Asadar, in cazul in care aveti un formular si doriti sa il personalizati cu diverse date, sigla, logo, text, ei va pot fi de mare ajutor. Preturile sunt net inferioare fata de ce am vazut pe internet si de aceastea va puteti convinge singuri, la o simpla vizita pe site, unde preturile afisate includ si tva – din aceasta cauza am hotarat sa ii recomand si altor persoane. De exemplu, un top de Facturi A5 costa 8 lei sau un chitantier 4.00 lei, un aviz de insotire a marfii A5 costa 8 lei sau un CMR personalizat costa 13.50 lei. Bineinteles ca se fac livrari oriunde in Romania prin curierat rapid, asa ca nu trebuie sa fiti neaparat din Brasov ca sa colaborati cu ei.

Amabilitatea si promptitudinea cu care raspund la orice solicitare cat si rapiditatea in productie ii face sa fie in topul alegerii multor clienti cand vorbim despre tipizate personalizate in Brasov, sau in Romania. Acestea fiind spuse, nu`mi ramane decat sa va urez o seara placuta in continuare si va multumesc pentru timpul acordat.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.