De ce mai am blog? – George Ginghina

De ce mai am blog?

Acum cateva zile o prietena apropiata mi-a solicitat ajutorul pentru un nou proiect pe care isi doreste sa il lanseze in mediul online. Ideea, sincer sa va spun, mi se pare mega onorabila si extrem, extrem de utila si de misto. N-am cum sa va dau mai multe detalii pentru ca nu e proiectul meu, dar in curand voi povesti mai multe.

Vorbind cu Andra pe marginea acestui subiect, mi-am adus oarecum aminte de niste aspecte de care tineam cont in urma cu ceva ani… Astazi, fie le-am uitat, fie nu le-am acordat atentia necesara, cea pe care le-o acordam candva.

Un blog are costuri si necesita un oarecare nivel de consecventa si responsabilitate. Blogul de fata insa, in ultima vreme a cam fost neglijat… iar prin “ultima vreme” inteleg ultimii 1-2 ani. Automat a intervenit urmatoarea intrebare: de ce naiba il mai tin?
Ei bine, motivele sunt numeroase. Pentru ca asa am inceput, pentru ca imi place sa-mi citesc textele de acum mult, muuult timp, etc. dar motivul principal pentru care acest blog inca mai este in online este ca are un oarecare scop terapeutic in ceea ce ma priveste. De exemplu, daca sunt intrigat, enervat, stresat, etc. doar datorita faptului ca ma apuc si scriu despre treaba asta ma ajuta sa imi exteriorizez sentimentele si sa trec mai departe.

Faptul ca scriu si nimeni nu imi citeste creatiile nu ma afecteaza cu nimic. Din contra, spre deosebire de toti A-listerii aia care alearga dupa trafic eu ma orientez mai mult catre intimitate. As prefera sa am un numar de 5-10 oameni care intra zilnic (chiar si din greseala :))) dar care sa ma inteleaga cat pot ei de bine prin cele 300 de cuvinte pe care le are, in mod normal, un articol, dar nici nu m-ar deranja daca n-ar intra nimeni.

Blogosfera din 2008-2009 crestea foarte frumos… Astazi insa, parca s-a stricat cu totul.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

3 comments On De ce mai am blog?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.