De ce ai nevoie de o oala sub presiune? – George Ginghina

De ce ai nevoie de o oala sub presiune?

As vrea sa incep acest articol prin a mentiona ca eu nu sunt genul caruia sa ii placa sa manance. Ba din contra, cate certuri si scandaluri am avut cu ai mei din acest motiv nici nu va imaginati. Am perioade in care mananc putin si perioade in care sunt sac fara fund. Sunt zile in care nu simt nevoia sa mananc mai mult de o masa satioasa, dar si zile in care ajung si la a patra. N-as putea sa va spun cu exactitate cum functioneaza organismul meu; pana si tata spune ca eu ar trebui sa fiu subiect de studiu pentru doctorii si nutritionistii din intreaga lume.

Dar cu toate astea recunosc ca imi place sa gatesc. Mi se pare o activitate foarte relaxanta si consider ca intr-un fel sau altul, gatitul te obliga sa fii creativ. Bine, nu va imaginati ca gatesc in fiecare zi, pentru ca nu o fac. Probabil de aia imi si place!

Indiferent ca e placere sau nu, gatitul trebuie sa fie un proces eficient. De ce ai avea nevoie de o oala sub presiune? Pentru a-ti scurta timpul petrecut in bucatarie cu pana la 80%! Asa sustin cei de la oalasubpresiune.com. Timp de fierbere mai scurt, temperaturi mai ridicate, mai putin gaz consumat, toate aceste aspecte se traduc printr-un singur cuvant: eficienta.

Acum, sincer sa va spun, am si eu undeva prin bucatarie o oala sub presiune. O folosesc? Nu prea. Tata insa a avut o perioada in care chiar abuza de ea. Una-doua il tot vedeam ca umbla cu ea prin bucatarie si sincer chiar era super multumit. La un moment dat, cel mai probabil din comoditate, a renuntat la a o mai utiliza in mod frecvent, dar din cand in cand tot o mai scoate.

Eu personal, nu gatesc pentru multe persoane. In general, daca o fac, o fac ori pentru mine, ori pentru mine si iubita mea, ori pentru mine si vreo 2-3-4 prieteni. Cat timp nu gatesc mai multe portii sau pentru multe persoane, eu personal ma pot descurca si cu o simpla tigaie.

Astept totusi pareri in sectiunea de comentarii de mai jos. Voi ce credeti? Merita sau nu o oala sub presiune?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.