De-abia astept UEFA Champions League! – George Ginghina

De-abia astept UEFA Champions League!

Daca ar fi sa fac un clasament al competitiilor la care ai sansa sa vezi cel mai frumos fotbal frumos din punct de vedere calitativ, pe prima pozitie ar fi Campionatul Modial fara pic de indoiala. Am vizionat integral ultimele 3 editii si chiar nu pot sa regret nici un minut petrecut in fata televizorului. Pur si simplu nu am cum…

Pe locul 2 ar fi Campionatul European, pentru ca si acolo ai sansa sa vezi fotbal de calitate insa, din pacate, nu la fel de spectaculos. De mult n-am mai vazut o “nationala” europeana care sa joace pentru placerea fanilor si nu supra-tacticizat, pentru obtinerea victoriei.

Locul 3 este detinut de catre UEFA Champions League asa, mai cu jumatate de gura. Practic, in acei doi ani de pauza dintre Campionatul Mondial si Campionatul European, #UCL isi face treaba. Nu ma uit intotdeauna inca din faza grupelor (sau cel putin nu live) insa incepand cu fazele eliminatorii, martea si miercurea incepand cu ora 21:45 am programul stabilit.

Echipa mea favorita este Chelsea FC care, pe data de 17 februarie 2015 va intalni PSG-ul lui Laurent Blanc chiar in capitala Frantei. Astept frenetic momentul loviturii de start si sper din tot sufletul sa nu-mi faca nici Ibra, nici Cavani vreo surpriza neplacuta.

Intrucat ma uit totusi la destul de mult fotbal, am invatat cumva sa anticipez rezultate. Mai mult, norocos de fel se mai intampla sa fiu si pocit chiar in timpul meciului si sa se intample asa cum zic eu. Alea chiar sunt momentele in care imi vine sa innebunesc de ciuda…

Am gasit o solutie totusi. Daca vei da click pe verifica acum meciuri azi ajungi pe site-ul unei cunoscute agentii de pariuri. Eu unul, cand voi mai avea cate un feeling, voi intra acolo si voi plasa un pariu live.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On De-abia astept UEFA Champions League!

  • Eu as pune pe locul 1 Uefa Champions League. Campionatul mondial si cel European, mi se par slabute in comparatie cu anii precedenti. Ca sa nu mai vorbim despre atmosfere. Cand a fost Campionatul Mondial in Africa, nu am putut sa ma uit la meciuri din cauza acelor vuvuzele!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.