Cumparaturi pentru gradina!

Inca de cand ne-am mutat la casa eu si familia mea ne preocupam de gradina. Tata, in general, se ocupa cam de orice, de la tuns pomi, plantat legume, stropit, etc. si pana la amenajat gradina and stuff. Mama si ea, tot cam la fel. Eu am cea mai basic responsabilitate dintre toate: tunsul gazonului.

N-am o gradina mare si stiu ca nu e tocmai greu sa treci de cateva ori peste cu masina de tuns iarba dar in anumite situatii ma scoate din sarite de nu imi vine sa cred. Ba se umple rezervorul si trebuie sa il golesc (scoate, pune in sac, murdareste-te, o placere!), ba mi se agata firul printr-o bordura, ba imi iese cu totul din priza, etc. Mai mult decat atat, masina de tuns pe care o folosesc are deja ceva ani buni iar lama care taie nu mai este tocmai la prima tinerete. Dar toate acestea se vor schimba pentru ca… vreau o noua masina de tuns iarba!

In general, cand imi doresc un nou produs, in primul rand imi setez asteptarile: vreau ceva wireless (indiferent ca trebuie alimentata cu benzina, motorina sau whatever), cu cat mai multe optiuni ajustabile dar in acelasi timp sa fie si portabila (ca sa nu imi rup spatele iarna cand o urc in pod). Primul site pe care intru: www.redushop.ro.

Nu stiu daca ati intrat vreodata, dar baietii aia au o sectiune de Casa & Gradina foarte, foarte misto. Recunosc, m-am enervat putin cand am vazut ca pe site lipseste functia de search dar pe de alta parte am gasit exact ceea ce imi trebuia in al treilea articol din categoria potrivita.

Tagline-ul site-ului este: “Iti facem viata mai usoara.” Sincer? Sunt de acord. De data asta n-a mai trebuit sa stau, sa ma chinui, sa caut producatori, modele, etc. Am citit un articol super bine sintetizat cu toate informatiile de care aveam nevoie. Cat de tare e asta?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.