Cum scapi de ciuperci la picior? – George Ginghina

Cum scapi de ciuperci la picior?

Sincer, multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut niciodata belele de genul. Ce fel de belele? Cele cu ciuperci si alte chestii semi-scarboase la picior, maini sau alte zone ale corpului. Din fericire (pentru mine) si din pacate (pentru voi) nu prea am cum sa va vorbesc din experiente proprii si personale. Articolul de fata este scris pe baza celor auzite, de pe la altii.

Acum, va dati seama, degeaba ne dam loviti ca vai, ca vezi dom’le, ca una sau alta, dar daca este sa fim sinceri si onesti unii cu altii, adevarul e ca se mai intampla… nu ca ar fi asta relevant intr-un fel sau altul. Cel mai important lucru intr-o astfel de situatie este sa identificam in mod corect problema si sa o tratam ca atare. Pentru primul pas recomand cu incredere sa va consultati la un medic specializat pe astfel de probleme. Pentru pasul numarul doi, solutia v-o ofer eu: Fungalor.

Cum te ajuta crema Fungalor? Pai e foarte simplu: aplici conform prospectului medical de 2-3 ori pe zi, cu regularitate si pe zona proaspat spalata (desi nu cred trebuia sa mentionez asta, totusi o fac) si astepti sa iti treaca. In mod normal, n-ar trebui sa dureze mai mult de una, hai doua saptamani. Daca afectiunea persista in continuare, cred cu tarie ca trebuie sa reveniti la primul pas: consultul medicului.

Pe final, tot ceea ce v-as mai putea spune ar fi ca nu doresc nimanui, nici macar celor mai aprigi dusmani ai mei, sa pateasca asa ceva. Fara indoiala si desi se poate mai rau, ciuperca la picior este genul de afectiune pe care cu totii ne dorim sa o evitam. Cu toate astea, este bine sa cunoastem tratamentul potrivit, doar in eventualitatea in care noi sau apropiatii nostrii ar putea suferi de asa ceva.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.