Cum puteam fi exmatriculat alaturi de inca 20 de colegi – George Ginghina

Cum puteam fi exmatriculat alaturi de inca 20 de colegi

Inainte de a incepe povestea vreau sa precizez ca intamplarile istorisite mai jos pot fi mai mult sau mai putin exagerate, tocmai pentru a nu baga pe nimeni in bucluc. Nu voi da nume si am preferat sa modific anumite detalii sau sa le acord o oarecare amprenta artistica pentru ca acest articol sa nu poata fi interpretat intr-un mod gresit. Mai mult, nu incurajez pe nimeni (indiferent ca vorbim de elevi, studenti, etc.) sa procedeze asa cum noi o faceam atunci. Faptul ca nu am fost niciodata prinsi / sanctionati nu a fost decat o chestiune de noroc si autoritate a unei persoane ce ne-a ghidat decisiv pe parcursul anilor de scoala.

Istoria sălbatică a jocului de blackjack incepe prin 2008 sau 2009, cam cand ne-am apucat noi sa jucam carti la scoala. Eram niste copchii in clasa a 8-a sau a 9-a, cu foarte mult timp liber din anumite puncte de vedere. Ce insemna timp liber? Ei bine ore la care profesorii nu aveau chef de noi si nici noi chef de ei. Tin minte ca avusesem o profa de Germana care zbiera la noi de fiecare data cand intra in clasa si ii punea pe cei “care vor sa invete” sa vina in fata iar restul in spate. Evident, majoritatea eram in spate jucand blackjack sau poker. Evident, Germana n-am invatat, dar am invatat sa strigam hit me, check, fold, etc.

Ulterior, timp de ceva ani, am scapat de microb… pana printr-a 11-a cand ne-a apucat din nou, dar de data asta, parca si mai agresiv! Fete si baieti, deja nu mai incapeam la o singura masa. Sala de clasa in care ne petreceam mare parte din timp, pauza de pauza se transforma in casino! Mereu existau cate 2-3 mese la care se juca pauza de pauza.

Ma bucur sincer ca la vremea aia nu era tehnologia atat de dezvoltata sau smartphone-urile atat de comune. Existau aplicatii si atunci, dar cu siguranta nu atat de multe. Sunt ferm convins ca daca prindeam un joc gen Videopoker Deuces Wild gratuity nu mai eram atent la ore de nici o culoare. Nici eu, nici 3 sferturi din colegii mei de clasa… Va puteti imagina ca pana si aia buni, laudatii clasei, in pauze deveneau pariori?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.