Cum am descoperit FoodPanda – George Ginghina

Cum am descoperit FoodPanda

Ultima data cand am fost la Bucuresti m-a palit foamea cand imi era lumea mai draga: fix in mijlocul noptii. Stateam si rasfoiam plictisit o revista gen Sapte Seri sau Zile si Nopti si nu gaseam absolut nimic interesant. O reclama mi-a atras atentia: cica ar fi o aplicatie care sa-ti aduca de mancare in cateva zeci de minute…

De iesit nu prea imi ardea. Stiam un Dristor in centrul vechi care e deschis non-stop, dar ma aflam la o distanta considerabila si era toiul noptii… in Bucuresti, un oras semi-strain mie. Pe de alta parte, sa instalez o aplicatie nu era mare lucru. Asa am gasit FoodPanda si mi-am dat comanda de mancare de la Jerry’s.

Desi nu am obiceiul de a recomanda aplicatii, iti prezint 3 lucruri care mie, personal, imi plac la FoodPanda.

  • Este o aplicatie usor de utilizat chiar si de catre cei nepriceputi intr-ale tehnologiei;
  • Nu necesita memorie multa deci poate fi folosita cu usurinta pe orice telefon;
  • Iti ofera toate detaliile necesare, gen termen de livrare si comanda minima;

Totusi, cum nici un produs sau serviciu nu este doar lapte si miere, sa spunem ca as avea si o sugestie de imbunatatire a aplicatiei. Mie in mod personal mi-ar placea foarte mult daca as putea vedea poze la rezolutie decenta cu mancarea pe care urmeaza sa o primesc. In afara de un thumbnail, probabil de 64 x 64 px, care uneori nici ala nu apare, nu ai aceasta posibilitate.

Exista multe feluri de mancare ce nu dispun de un nume sonor sau de popularitate in randul cetatenilor. O poza la rezolutie mare cu ceea ce ai putea primi contra sumei de X RON ar putea trezi interesul multora dintre noi. In general, FoodPanda ar trebui sa acorde mai multa atentie la detalii.

Chiar si asa, consider ca v-am prezentat o utila din toate punctele de vedere. Voi ce parere aveti?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.