Culori care determina cresterea vanzarilor si de ce – George Ginghina

Culori care determina cresterea vanzarilor si de ce

Cautati o firma care sa se ocupa de promovare site pentru o afacere pe care o aveti? Contactati-ne la seoagency.ro

Marketerii si designerii grafici recunosc cat de importanta este culoarea pe care o alegem pentru un site. Are un rol major in succesul oricarei campanii de marketing. Culorile specifile tind sa starneasca emotii in clientii si sa creasca astfel relevanta brandului si motivarea achizitiilor. Iata mai departe cateva culori care starnesc vanzarile si ce emotii specifice evoca.

Rosu – reprezinta culoarea puterii. Ea atrage atentia oamenilor si o mentine pentru mai mult timp, motiv pentru care este cea mai populara culoarea pentru comercializare. Important este sa nu exagerati cu aceasta!.

Albastru – Atunci cand va doriti sa fiti privit ca fiind demn de incredere si rece, albastru este culoarea pe care trebuie sa mergeti. Amestecati albastru cu alte culori complementare pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este interesant sa ne ocupam de promovarea unui site in nuante albastre.

Roz – Vreti sa obtineti atentia tinerele femei? Nu puteti gresi daca alegeti culoarea roz. Este distractiv, joviala si total feminina.

Galben. Aceasta este o culoare puternica dar este si foarte periculoasa. FOlositi galben pentru a atrage atentia publicului, pentru a o dirija si aratati-e ca sunteti increzator in abilitatile dumneavoastra.

Verde – iata o culoare mai versatila. Este calda si primitoare, ofera creditare clientilor si un sentiment placut de liniste si serenitate. In al doilea rand, verde denota sanatate, mediu. In cele din urma, verde este si culoarea banilor deci creeaza ganduri de avere.

Mov – Alegeti pentru site-ul dumneavoastra violet caci aceasta este culoarea regalitatii, ceea ce va face ca site-ul dumneavoastra sa fie perfect pentru a castiga increderea clientilor printr-o nota de eleganta si prestigiu. Folositi materiale de marketing in aceasta culoarea si publicul va fi mai atras de ele. Pentru promovare site cu nuante violet contactati www.seoagency.ro

Portocaliu – Aceasta culoare semnifica energie. Are proprietati puternice care capteaza tentia, este distractiva si rece. Ii face pe clienti sa simta ca au de a face cu o companie serioasa, moderna si atenta la sentimentele si nevoile lor.

Maro – Fiind un ton pamantiu, aceasta este o culoare a confortului si sugereaza clientilor relaxare, liniste si optimism.

Negru – Chiar daca poate parea ciudat la prima vedere sa faci un site cu puternice accente pe nuante de negru, trebuie sa stiti ca negru este o culoare extrem de versatila. Aceasta poate fi moderna sau traditionala, incitanta sau relaxanta. Folosita ca o culoare contrastanta, negru poate sa adauga un strop de drama, indiferent de starea de spirit pe care vreti sa o sugerati clientilor.

Pentru alte sfaturi de creare si promovare site intrati pe seoagency.ro

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.