Createvertising - Online Marketing & Advertising agency – George Ginghina

Createvertising – Online Marketing & Advertising agency

createvertising v2Createvertising este agentia mea de Online Marketing & Advertising, infiintata in noiembrie 2010 sub numele de No name available. In vara lui 2013 atat eu cat si restul echipei mele am simtit nevoia de o schimbare majora in ceea ce priveste agentia, numele, imaginea, s.a.m.d. Pe 15 august 2013, am avut lansarea oficiala.

In detaliu, Createvertising este o agentie web-creative de Online Marketing si Advertising. Desi lucram in principal cu start-up-uri, cand vine vorba de colaborari nu refuzam nici afacerile mici sau mijlocii. Noi suntem agentia care se ocupa de prezenta online a unor importante brand-uri atat pe piata locala cat si pe cea internationala. In ultimul an am colaborat cu peste 15 clienti din tari precum Romania, USA, UK, Olanda sau Belgia.

Cand am gandit trecerea de la No name available la Createvertising am vrut sa ofer o serie de servicii profesionale dar in acelasi timp risk-free. Suntem prima agentie de pe piata din Romania care lucreaza in regim de plata saptamanala: noi o numim Capacity Unit. Pretul unui Capacity Unit este de 250.00 EUR (fara TVA) si reprezinta prestarea oricarui serviciu din oferta noastra timp de o saptamana, de Luni pana Vineri, de la 10:00 si pana la 18:00 (GMT +2).

De ce sa risti timp si buget semnificativ pentru noua echipa de profesionisti cand noi iti punem la dispozitie una completa, cu peste 5 ani de experienta, si fara decat bugetul pentru o singura saptamana?

Createvertising ofera o gama foarte variata de servicii, de la content writing, content editing, content optimizing, graphic design (logo, carti de vizita, flyere, postere, mape de prezentare, etc.) si pana la social media management, social media marketing sau web development. Exact cum explicam mai sus, fiecare dintre serviciile anterior mentionate vine la pretul de 250.00 EUR (fara TVA) pe saptamana. Pentru mai multe informatii va invit sa ma contactati prin intermediul paginii Contact.

Content de calitate? Grafica moderna si atractiva? Servicii profesionale de Social Media Management sau Social Media Marketing? Web Development? Noi la asta ne pricepem cel mai bine. Pe parcursul colaborarii suntem permanent deschisi cu tine si iti comunicam status-ul proiectelor oricand doresti asta. La finalul acesteia iti vom oferi si un raport care va ilustra value-ul adaugat business-ului tau in urma colaborarii cu noi.

Iti doresti un business de succes? Noi putem contribui la atingerea dorintei tale.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.