Ciocolata care te ajuta sa slabesti? – George Ginghina

Ciocolata care te ajuta sa slabesti?

As vrea sa incep prin a spune ca acest blog, in mare parte, impartaseste din trairile si experientele mele personale. Articolul de fata insa, face o exceptie.

Nu stiu daca am mai mentionat in trecut sau nu, dar eu sunt mare, mare fan ciocolata. Sunt genul ala de persoana care ar fi in stare sa manance atat de multa ciocolata incat parca mi se face putin rau numai cand ma gandesc. Daca ar exista ciocolata care sa iti asigure toate proteinele necesare, jur ca as fi primul om care ar sta la coada pentru un astfel de produs. Dar nu despre asta vorbim astazi…

Un alt produs foarte misto mi se pare ciocolata care te ajuta sa slabesti. Da, stiu, suna ciudat, dar multa lume are impresia ca ciocolata e nociva, ca ingrasa, etc. cand de fapt nu e neaparat asa. Ce pret are Chocolate Slim, ma intrebati? Ei bine, cu siguranta nu unul piperat.

Acum, nu vreau sa se inteleaga gresit: nu garantez pentru acest produs si nu va promit ca veti slabi 20 kg in 30 min pentru ca n-am de unde sa stiu, literalmente. De-a lungul anilor insa, am vazut fel de fel de persoane in jurul meu care se chinuiau cu astfel de probleme. Eu, pe de alta parte, am fost in extrema cealalta: eu ma chinui de ani buni sa ma ingras.

Stiti cati mi s-au plans ca e greu sa slabesti? Multi. Stiti cat mi s-au plans ca nu se pot ingrasa? Unul singur. L-am inteles din toate punctele de vedere.

Dar totusi ne cam abatem de la subiect. As concluziona prin a spune ca daca s-a inventat ciocolata care te ajuta sa slabesti, rasa umana a facut progrese mari. De aici si pana la realizarea unei statii spatiale pe Marte nu mai este decat un pas!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.